Szerelmi ámokfutásba kezdett Lindsay Lohan

Forrás: Northfoto -
Lindsay Lohan párkapcsolat szerelem szakítás botrány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lindsay Lohan élete olyan, mintha hullávasúton ülnénk. A színésznő alig szakított orosz milliárdos kedvesével, máris egy másik kapcsolatban vígasztalódik, vagy mégsem?

A közelmúltban Lindsay Lohan és egykori szerelme, az orosz milliárdos botrányos verekedései és veszekedései miatt volt hangos a világsajtó. Hol egymás telefonját dobálták féltékenység miatt a tengerbe, hol brutálisan bántalmazta őt a pasija. A család és a barátok nagyon féltették a sztárt, és érthető módon mindenki örült a hírnek, amikor kiderült, a pár újtai végleg szétváltak. Mára az eljegyzési gyűrűjétől is megszabadult Lohan kisasszony, pedig még a szakítás után is jó ideig viselte.

Alig hevertük ki azt a kapcsolatot, máris jött egy újabb: Lindsay ezúttal egy görög étterem-tulajdonossal szűrte össze a levet, ám

mégsem tud elszakadni egykori kedvesétől,

folyamatosan üzenetekkel zaklatja. Állítólag az orosz üzletember már le is tiltotta a lányt, de az csak nem akar leállni.

Lindsay Lohan Forrás: Northfoto

"Most Denisszel jár, de közben folyton Jegornak írogat. Próbálja féltékennyé tenni, és visszahódítani. Totál a rabja lett a pasinak, és Jegor már le is tiltotta, hogy ne tudjon neki üzengetni."- mesélte Lohan egyik barátnője a Closer Magazinnak.

Lohan Görögországban ismerkedett meg mostani szerelmével, és most vele próbálja meg túltenni magát a szörnyű szakításon. A családja nem nézi jó szemmel ezt a frigyet sem, hiszen szerintük a lánynak egyedül kellene egy kicsit lennie, nem pedig egyik kapcsolatból a másikba ugrani.

"Ez nem normális, hogy egyik kapcsolatból esik a másikba. Kicsit egyedül kellene lennie, mert ez már társfüggőség. Félünk, hogy ha nem jön egyenesbe a magánélete, akkor ismét a drogohkoz vagy az alkoholhoz nyúl majd"- mesélte Lohan édesapja.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.