Undorító álhír: meghalt Brad Pitt

Forrás: AFP -
Brad Pitt halál öngyilkosság álhír
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A válás és a hatalmas sajtóérdeklődés is pont elég nagy gondot okoz Brad Pittnek, és az egész családjának, most pedig még a színész halálhírét is elkezdték terjeszteni!

Brad Pitt és Angelina Jolie válnak: ezt tudjuk biztosan. Az okokat azonban csak találgatni lehet. Állítólag Brad Pitt verbálisan és ténylegesen bántalmazta a gyermekeit, valamint alkoholproblémái is voltak és a füves cigit sem vetette meg. Gyerekbántalmazási ügyében az FBI nyomoz, ugyanis a levegőben, azaz szövetségi területen történt az eset. A sztárpár válását hatalmas sajtóérdeklődés kíséri, semmi sem történhet köztük anélkül, hogy arról ne születne hír.

Forrás: AFP

Most azonban még undorító hazugságokkal is meg kell küzdeniük, elsősorban Brad Pittnek, mivel róla terjesztenek borzalmas valótlanságokat. Egyre több cikk jelenik meg arról, hogy

holtan találták Brad Pittet, ráadásul öngyilkosságot követett el a színész.

Ahogy pedig ez lenni szokott, az álhír futótűzszerűen terjed az interneten, de természetesen egy szó sem igaz belőle! A megosztás ráadásul még veszélyes is a felhasználókra, ugyanis állítólag személyes adatokat kér az oldal a cikk elolvasása előtt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.