Döbbenetes dolgok derültek ki a mulatós királynőről, Nótár Maryről

terhesség drog Nótár Mary
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnő pár napja jelentette be várandósságát, azóta azonban sokkoló dolgok derültek ki a mulatós zene koronázatlan királynőjéről. 

Mary egy hete jelentette be, hogy állapotos: első gyermekét májusra várja. Az énekesnő akkor elmondta, fontos volt számára, hogy egy megfelelő társat találjon, Dávid személyében pedig úgy érzi, ez sikerült is: mindketten nagyon várják a kisbabát. Szerelmét viszont még nem mutatta be a nyilvánosság előtt, ami önmagában még nem lenne baj; bennfenntesek azonban tudni vélik, hogy Mary nem egy férfival, hanem egy nővel él együtt már jó ideje.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

De mások is úgy tudják, Mary közelében nem igen látni férfit, maximum csak a testőrét és a zenészeit. A lap az énekesnő közösségi oldalain felfedezett egy nőt, akivel feltűnően sok a közös képe. Azt is kiderítették, ezzel a titokzatos nővel mindenhol együtt jelenik meg, a lakását is egyszerre hagyják el, és a koncerteken is mindig ott van...

A lány a csütörtök reggeli Mokkában mondta el, hogy ez a hölgy a legjobb barátnője, akinek nagyon sok mindent köszönhet, és hozzátette azt is, kedvesével 6 hónapja van együtt, és nem szeretné bemutatni a nyilvánosság előtt. A titokzatos lányról pedig azt mesélte, sokat van pusztán nála, mert épp felújítás alatt van az otthona.

A mulatós énekesnő mögött egyébként nagyon kemény időszak áll: bár jól titkolta, két éve egy igen mély hullámvölgybe került az élete. Ez azzal kezdődött, hogy az egyik koncertjén a közönségből valaki mellkason vágta, miközben fellépését követően az öltözőbe tartott. "Hiába volt személyes testőröm, mégsem sikerült megvédenie, és megsérültem. Nem szándékosan ütöttek meg ugyan, de a sérülésből egy daganat keletkezett. Három hónap alatt egy fájdalmas gumó vált belőle, amit műtéti beavatkozással kellett eltávolítani" - mesélte a lány a Borsnak, akinek nem sikerült a műtétje, ezért koncertjeit le kellett mondania.

Közben a párkapcsolata is zátonyra futott, a családjával sem jött ki jól, így elindult a lejtőn. "...olyan eszközhöz fordultam sajnos, amit azóta megbántam. Konkrétan drogoztam. Nem rendszeresen, csak alkalmanként. Ez az időszakom pár hónapig tartott, viszont arra pont elég volt, hogy teljesen tönkrementem testileg-lelkileg. Egyébként önmagamhoz is méltatlan dolognak tartom ezt az egészet, nagyon sajnálom, és számtalanszor megbántam már" - mondta Mary.

Forrás: Facebook/Nótár Mary

A lányt végül húga, Piroska rángatta ki a gödörből, később pedig pszihiáterhez is fordult. "Kiderült, hogy pánikbetegségben és szorongásos depresszióban szenvedek. Három hónapja hagytam abba ennek a gyógyszeres kezelését. Most már minden rendben" - tette hozzá az énekesnő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.