Tóth Gabi rendőrség zaklató zaklatás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tóth Gabinak 10 éves pályafutása alatt több zaklatóval is szembe kellett néznie. Sőt még testőrt is kellett fogadnia testi épsége érdekében...

A sztárok sajnos sokszor szembesülnek az őket túlságosan szerető rajongókkal. Néhányuk imádata ártalmatlan rajongásban ki is merül, vannak viszont olyan szellemileg fogyatékos alakok is, akik nem riadnak vissza még az egészen elképesztő helyzetektől sem, csak hogy rajongásuk tárgyának közelébe kerüljenek.

Tóth Gabit sem kerülték el a tolakodó és ijedtségre okot adó rajongói zaklatások.

Az első zaklatója egy fiatal tizenéves lány volt, aki azzal fenyegetőzött, hogy ha nem találkozik vele az énekesnő, akkor megöli magát.

Volt, hogy tettlegességig is fajult a lány közeledése: rajongását kifejezve a Megasztár egyik adásában a hátára ugrott Gabinak. Ekkor a biztonsági őrök mentették meg őt az őrült helyzettől. Az eset után végül úgy döntött, testőrök segítségét kéri a későbbi hasonló esetek elkerülése érdekében, mesélte megrázó élményéit a Story Magazinnak.

A második alkalommal egy gyógyszeres kezelés alatt álló férfi zaklatta őt.

A beteg ember még a telefonszámát és a lakcímét is megszerezte és egész nap SMS-ekkel bombázta a szexi énekesnőt!

Forrás: Facebook/X-Faktor

"Néha úgy írt , mintha Máté Péter lettem volna, máskor pedig egy vaníliás puding zacskójának a képét küldte, hogy elmesélje mit főz. Úgy viselkedett, mintha a felesége vagy az élettársa lettem volna." - mesélte a megrázó élményről a díva.

Gabi kétségbeesésében már a rendőrséghez fordult,

mert zaklatója koncertjeire is követte és olyan helyekre állt, hogy észrevegye a férfit és azt, hogy figyeli. A rendőrök mellett egy jogász segített neki, hogy megtalálja a férfi családját és

orvosi megfigyelés alá vonják zaklatóját.

Wow! Diszkódívaként rázza Irina Shaykhttp://www.life.hu/sztarok/20160928-irina-shayk-modell-nagyon-dogosen-tancolt-legujabb-kampanyaban.htmlA modell szupermenő szettben hozza vissza a diszkókorszakot. TV + Sztárok--El sem hiszed, ki vallott szerelmet Sebestyén Balázsnak http://www.life.hu/sztarok/20160928-sebestyen-balazs-kicsi-oriasok-nezd-ki-vallott-szerelmet-elo-adasban-a-musorvezetonek.htmlA Kicsi Óriások nagyszájú szereplői nem rejtik véka alá a véleményüket, sőt meg is mondják, ami a szívüket nyomja. TV + Sztárok--Még a szánk is tátva maradt Emily Ratajkowski fotójától!http://www.life.hu/sztarok/20160928-szexi-kepet-posztolt-emily-ratajtowski.htmlEmily Ratajkowski ismét megmutatta, mitől döglik a légy! Formás keblei és feszes hasa ezúttal sincs takarásban. TV + SztárokOrigoMarsi Anikó: “Nem tudom, lesz-e olyan állapot, amikor tetszem magamnak”http://www.life.hu/sztarok/20160928-marsi-aniko-teljesen-atalakult-nem-elegedett-palik-laszlonak-nem-tunt-fel-a-valtozas.htmlHét év után tért vissza a képernyőre Marsi Anikó, a Tények műsorvezetőjeként. Nem csak a Tv2 híradója változott meg ezzel a lépéssel, de a sztár külseje is. Bár naponta profi stáb dolgozik a megjelenésén, ő mégsem elégedett önmagával. TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoDamu Roland cserbenhagyott egy beteg kisfiúthttp://www.life.hu/sztarok/20160928-damu-roland-cserbenhagyta-baratjat-barna-barnabast-nem-megy-a-jotekonysagi-setara-a-leukemias.html220 kilométeres jótékonysági sétára hívta Damu Rolandot a mulatós sztár, Barna Barnabás. Debrecenből Budapestre gyalogoltak volna Petőfi egykori útján, hogy egy leukémiás kisfiú steril szobájának a felépítésére gyűjtsenek. Damu azonban cserbenhagyta a barátját, de Barnabás egyedül is segít a gyermeknek. TV + Sztárok--Harrison Ford újra feltűnt Budapesten: micsoda fotó! http://www.life.hu/sztarok/20160928-harrison-ford-a-szinesz-budapesten-jart-ujra-fotozkodott-a-rajongokkal.htmlA hollywoodi híresség újra bebizonyította, hogy imádja a rajongóit. Most egy görög étteremben tette tiszteletét, ahol kamera elé is állt. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.