Újra együtt Brad Pitt és Jennifer Aniston? Privát lakosztályban randevúztak

Forrás: AFP/Francois Guillot -
Brad Pitt házasság válás Justin Theroux találkozás szerelem Angelina Jolie kapcsolat Jennifer Aniston
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Brad Pitt válásának hírére rengetegen kezdtek el szurkolni azért, hogy újra összejöjjön a színész egykori feleségével, Jennifer Anistonnal. Úgy tűnik, ez nem is annyira lehetetlen: privát lakosztályban találkoztak hetekkel a válás előtt.

"Ő Jennifer Aniston számára élete szerelme" – mondta Brad Pittről a színésznőhöz közel álló forrás, aki megerősítette azt az értesülést is, miszerint egy New York-i privát lakosztályban találkoztak, hetekkel a válás híre előtt. Brad Pitt kiöntötte lelkét egykori feleségének, aki sosem szűnt meg szeretni őt.

Jennifer Aniston és Brad Pitt Forrás: AFP/Francois Guillot

Jennifer Aniston titokban végig reménykedett, és arra várt, hogy Brad Pitt elhagyja Angelina Jolie-t,

legalábbis a forrás szerint, aki azt is elárulta, hogy a színésznő szereti a férjét, Justin Theroux-ot, ám korántsem annyira, mint Brad Pittet. Jennifer Aniston 2015-ben mondta ki a boldogító igent szintén színész szerelmének, ám így most nehéz helyzetbe került. Az ő kezében van a döntés, hogy felrúgja-e a házasságát Brad Pitt kedvéért, vagy sem – írja a Radar Online.

Így kényeztették a villa lányai az indiai férfiakathttp://www.life.hu/sztarok/20160930-valovilag-igy-kenyeztettek-a-lanyok-az-indiai-ferfiakat.htmlHotellé alakult a villa, a lányoknak pedig az volt a feladatuk, hogy lessék az indiai férfiak minden kívánságát. TV + Sztárok--Kéjes nyögések és ugráló takarók: íme, a Való Világ legjobb szexjelenetei (+18)http://www.life.hu/sztarok/20160927-valo-vilag-szexjelenet-nem-takartak-ki-az-intimebb-testreszeket-sem-video.htmlA bezártság és az intimitás hiánya sokszor egy-egy merészebb ágyjelenetre készteti a lakókat. Ilyenkor nem számítanak a kamerák, így bőven előfordultak pornófilmbe illő pillanatok. Ezek a pikánsabb jelenetek sokszor élőben mentek le a televízióban, nem egyszer kiakasztva ezzel a nézőközönséget. Most összeszedtük azokat a jeleneteket, melyek láttán te is elpirulsz! TV + Sztárok--ValóVilág 8: Nem bírt a vágyaival, most szégyenkezik VV Evelinhttp://www.life.hu/sztarok/20160929-szegyenfoltnak-nevezte-a-somaval-toltott-ejszakat-vv-evelin.htmlVV Evelin és Soma egymásra találtak. Igaz, csak egy éjszakára, amit a lány nagyon évezett, de másnap már szégyenfoltként beszélt a dologról. TV + Sztárok--Megbüntették Rékasi Károlythttp://www.life.hu/sztarok/20160929-rokkantkartya-ellenere-megbuntettek-rekasit.htmlA színészre mostanában igencsak rájár a rúd. Orvosai nem engedték még vissza a színpadra, és mozgása miatt rokkantkártyát kellet igényelnie, hogy könnyebben parkolhasson. Mégis megbírságolták! TV + Sztárok--Hajós András: “Sajnálom, ha megsértettem Demjén Rózsit”http://www.life.hu/sztarok/20160929-hajos-andras-bocsanatot-kert-demjen-ferenctol-bar-igazsagtalannak-tartja-hogy-vele-nem-lehet.htmlDemjén Ferenc kiborult Hajós András és Majka beszólásán, ami a Sztárban Sztárban hangzott el. Az énekes híresség Facebook-oldalán két bocsánatot az ikontól.TV + SztárokFotó: Marton Szilvia - OrigoErika Eleniak, a Baywatch legdögösebb színésznője 46 éves letthttp://www.life.hu/sztarok/20160929-erika-eleniak-a-baywatvh-dogos-szokeje-46-eves-lett.htmlA szőke színésznőre legtöbben a szűk, sokat mutató piros fürdődresszben emlékeznek, hiszen a Baywatch egyik legszexibb vízimentője volt! Erika Eleniak 20 évesen került be a sorozatba, és azóta kitörölhetetlen a férfiak memóriájából, pedig már betöltötte a 46. életévét is! TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.