Kate Winslet imád flörtölni a fiatalabb kollégáival

Forrás: AFP/Angela Weiss -
Kate Winslet Liam Hemsworth Flört Justin Timberlake
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kate Winslet már a harmadik házasságát tapossa, de úgy tűnik, hogy a színésznő a komoly kapcsolata ellenére is szeret kikacsingatni, főként a fiatalabb férfi kollégáit imádja kóstolgatni.

Kate Winslet színésznőnek igazán nagy szexuális kisugárzása van, bárkivel is játszik egy filmben, köztük biztosan izzik a levegő. A színésznőnek rengeteg helyes pasival volt már szerencséje egy produkcióban szerepelni, legutóbb például Jutin Timberlake és Liam Hemsworth oldalán játszott.

Forrás: AFP/Angela Weiss

Kiderült, hogy Kate nagyon is élvezte ezeknek a filmeknek a forgatásait, ugyanis

imádott flörtölni a fiatalabb fiúkkal.

Liam Hemsworth-szel még csókolózós jelenete is volt A varrónő című filmben, ami miatt egy forrás szerint Miley igen féltékeny lett! Liam persze megnyugtatta kedvesét, hiszen nincs is miért aggódni, ez csupán játék! Kate Winslate is így gondolja, hiszen neki is komoly kapcsolata van. Ennek ellenére szereti a könnyed flörtöket,

Justin Timerlake-kel is előszeretettel kacérkodik!

Azért kíváncsiak lennénk, hogy mindehhez mit szól a színésznő férje!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.