Levegőben adott koncertet Király Viktor

Forrás: Király Viktor / Facebook -
kihívás énekes Király Viktor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Király Viktornak mindegy, hogy földön, vizen vagy levegőben kell koncerteznie, mindenhol megállja a helyét...

Egy kihívás keretein belül, Kulcsár Edina arra kérte a Star Academy zsűritagját, hogy extrém helyeken, földön, vizen és levegőben is adjon koncertet. A tehetséges énekes bravúros módon oldotta meg a feladatot.

Földön egy kirakatban, vizen egy motcsónakon, a levegőben pedig egy kis repülőgépen énekelt Viktor.

"Nagyon furcsa érzés volt az üveg mögül „koncertet adni. Egy váratlan pillanatban kellett elkezdenem énekelni, és felhívni magamra a járókelők figyelmét. Ez igazi kihívást jelentett, hiszen egy hagyományos koncerten vagy fellépésen nem kell a vadásznom a közönségre, most viszont valóságos küzdelmet vívtam a lesütött szemmel, sietve közlekedők közönyével és a bennünket elválasztó, ráadásul a hangomat is elfojtó vitrinnel" – mesélte Viktor.

Forrás: Racz_Tomi/Racz_Tomi

"A Farkashegyi Repülőtéren várt rám a következő feladatom; egy kis motoros repülőgéppel emelkedtünk a magasba. Soha nem ültem még ilyen gépen, egyértelműen ez volt a kihívásom kedvenc része! Fantasztikus utazás volt, közel másfél órát töltöttem a levegőben. Ezalatt Deezeren betöltöttem az egyik dalom, amit csodálatos tájak fölött énekelhettem el, egy térképes alkalmazás segítségével pedig követtem a madártávlatból elém táruló útvonalunkat" – árulta el az extrém dolgokra mindig kapható sztár.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.