Magyar álompár született: Lipcsei Betta és Juhász Roland összejöttek

Lipcsei Betta szerelem Juhász Roland
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A csinos riporter, Lipcsei Betta és a Videoton focistája, Juhász Roland egy párt alkotnak! Mindketten egyedül voltak már egy jó ideje, de szerencsére sikerült egymásra találniuk. Most nagy a boldogság!

Egymásra talált a sportriporter és a futballista. Lipcsei Betta és Juhász Roland egy párt alkotnak, és habár eddig sikeresen titkolták kapcsolatukat, most mindenre fény derült. A szerelmesek egy futóversenyen is részt vesznek hamarosan közösen, amivel jótékony célt támogatnak.

Fotó: Polyák Attila, Mudra László/Origo

Az erről szóló hírben derült ki, hogy egy párt alkotnak, amit meg is erősítettek a Blikknek, de részleteket nem akartak elárulni. "Minden úgy van, ahogyan abban a cikkben szerepel, de a magánéletemről, ahogyan eddig, ezután sem szeretnék nyilatkozni" - mondta Lipcsei Betta, aki egy ideje egyedülálló anyaként nevelte hároméves kisfiát. Juhász Rolandnak szintén van gyermeke, egy hétéves kislány, de már ő is régóta egyedül él. Sajnos a focista sem osztott meg sokkal többet az új kapcsolatról. "Valóban igaz a hír, hogy Betta a barátnőm, de ezzel kapcsolatban nem szeretnék többet mondani" – mondta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.