Soha vissza nem térő alkalom! Ebédelj együtt Ryan Goslinggal és Harrison Forddal

ebéd Ryan Gosling nyeremény jótékonyság Harrison Ford
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Budapesten van a két sztár: Ryan Gosling és Harrison Ford a Szárnyas fejvadász második részét forgatja hazánkban, és most különleges akciót hirdetnek. Együtt ebédelhet velük egy szerencsés!

Akár te is lehetsz az a mázlista, aki elkölt egy ebédet a legendás Harison Forddal és a szívdöglesztő Ryan Goslinggal. A két sztár ugyanis egy nyereményjátékot indított, aminek fődíjasát egy társával együtt Budapestre repítik, elszállásolják, és a szerencsés illető együtt ebédelhet a két színésszel, valamint betekinthet a Szárnyas fejvadász 2 forgatására.

Ryan Gosling és Harrison Ford Forrás: omaze.com

A játékról Ryan Gosling tájékoztatta a nagyérdeműt egy videóban, melyet az Origo Filmstúdió épületei között vett fel egy golfkocsiban.

Ahhoz, hogy nyerj, tenni is kell, pontosabban adományozni ezen a honlapon, minimum 10 dollárt. Természetesen többet is lehet, ugyanis aki nagyobb összeget utal a jótékony célra, az nagyobb eséllyel indul a felejthetetlen élményért. 25 napig tart a játék, de ha nem akarsz lecsúszni, akkor sietned kell, ugyanis az adományozások lehetősége korlátozott.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.