Kim Kardashian Párizs videó támadás celebnők
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A celebnő épp egy párizsi étterembe tartott, amikor egy ukrán újságíró rávetette magát, hogy a hírek szerint a fenekébe haraphasson. 

Vitalij Sediuk nem jutott sokáig, hiszen a sztár testőrei azonnal leteperték őt, majd elvezették a helyszínről. A 28 éves férfi nem először próbálkozik megtámadni egy-egy hírességet: egyszer Will Smith-t próbálta lecsókolni a vörös szőnyegen, majd a Cannes-i Filmfesztiválon okozott egy jó kis tömegverekedést - írja a US Magazine. Kim Kardashian féle támadásról itt láthatsz videót:

Look but don't touch #Paris #kimkardashian #MakeupByMario. Of course @pascalduvier crushed him and @steph_shep too

Mario Dedivanovic (@makeupbymario) által közzétett videó,

De képek is készültek Vitalij ugrásáról:

Forrás: NORTHFOTO/XPOSUREPHOTOS.COM/

Itt már leteperték a biztonsági őrök:

Forrás: NORTHFOTO/XPOSUREPHOTOS.COM/Xposurephotos.Com

Itt pedig teljes valójában láthatod a "lelkes" rajongót:

Forrás: NORTHFOTO/XPOSUREPHOTOS.COM/Xposurephotos.Com

Bereczki Zoltán: "Én nem vagyok annyira megosztó személyiség"http://www.life.hu/sztarok/20160930-bereczki-zoltan-szinesz-nem-all-bele-a-felesleges-vitakba-nem-veszekszik-a-rajongokkal.htmlA Sztárban sztár egyik legnépszerűbb zsűritagja úgy érzi, hogy bár próbál jóban lenni a rajongókkal, sokan kihasználják a kedvességét. TV + Sztárok--Így kényeztették a villa lányai az indiai férfiakathttp://www.life.hu/sztarok/20160930-valovilag-igy-kenyeztettek-a-lanyok-az-indiai-ferfiakat.htmlHotellé alakult a villa, a lányoknak pedig az volt a feladatuk, hogy lessék az indiai férfiak minden kívánságát. TV + SztárokOrigoHajós András: “Sajnálom, ha megsértettem Demjén Rózsit”http://www.life.hu/sztarok/20160929-hajos-andras-bocsanatot-kert-demjen-ferenctol-bar-igazsagtalannak-tartja-hogy-vele-nem-lehet.htmlDemjén Ferenc kiborult Hajós András és Majka beszólásán, ami a Sztárban Sztárban hangzott el. Az énekes híresség Facebook-oldalán két bocsánatot az ikontól.TV + SztárokFotó: Marton Szilvia - OrigoKiderült! Ezért fújta le Muri Enikő az esküvőt!http://www.life.hu/sztarok/20160929-muri-eniko-oszinten-beszelt-arrol-miert-bontotta-fel-eljegyzeset-es-fujta-le-az-eskuvot.htmlMuri Enikő hosszú ideig boldogan szervezte saját esküvőjét, amikor történt valami: a színésznő fájdalmasan vette tudomásul, hogy kihűlt a szerelem és már nem Karesz az a férfi, akivel le szeretné élni az életét... TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.huBármit megtesz: önként adott vizeletmintát Brad Pitthttp://www.life.hu/sztarok/20160929-brad-pitt-onkent-adott-vizeletmintat-hogy-bizonyitson.htmlBrad Pitt mindent megtesz azért, hogy bizonyítson. A színész korábban leszögezte, hazugságvizsgálatnak is alávetné magát, most pedig kiderült: vizeletmintát is adott. TV + Sztárok--Sztárpasik, akik éjszakánként egy másik férfival bújnak ágyba http://www.life.hu/sztarok/20160923-dogosek-szexik-es-ferfiasak-megis-azonos-nemu-part-valasztottak-pelda-ricky-martin-1.htmlJóképűek, szexisek és gazdagok – ha három szóban kellene jellemezni ezt az öt előadóművészt, talán ez lenne a legegyszerűbb megfogalmazás. Hiába azonban a több millió női rajongó, ezek a férfiszívek nem olvadnak meg egy-egy csinosabb pofi láttán. Összeszedtünk pár olyan művészt, aki a saját neméhez vonzódik, és ezt bátran fel is vállalja a nyilvánosság előtt. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.