Könnyek és dráma! Hegyi Dávid elérzékenyült a saját produkciója után

Hegyi Dávid TV2 Star Academy
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A könnyeivel küzdött a Star Academy egyik énekese, miután előadta Prince Purple Rain című számát.

Hegyi Dávid Prince felülmúlhatatlan slágerével okozott szép pillanatokat a Star Academy szombati élő show-jában. A fiatal énekes, aki már a felvezető videójában is pityergett, mondván egyedül érzi magát, a zsűri értékelése közben is majnem elsírta magát.

Az ítészek végül 100 pontra értékelték a produkcióját, így reméljük, most már nem lesz oka szomorkodni.

"Magát adta a ribi" - Így reagáltak a nézők Király Viktor és Pádár Alexa csókjárahttp://www.life.hu/sztarok/20161001-kiraly-viktor-es-padar-alexa-csokjara-reagaltak-a-nezok-es-nem-boldogok.htmlKiakadtak a kommentelők Pádár Alexa és az egyik zsűri, Király Viktor csókjától. TV + Sztárok--Hoppá! Vastag Csaba után Király Viktorral is csókolózott Pádár Alexahttp://www.life.hu/sztarok/20161001-padar-alexandra-a-star-acedemy-jonoje-testretapados-csipkecsodaban-szexizett.htmlA mindig dögös és Vastag Csabát is élő adásban lesmároló Pádár Alexandra megint odatette magát a Star Academy szombati élő show-jában. Nem is akárhogyan... TV + Sztárok--Így fest férjként és feleségként Szabó Zsófi és párja: Micsoda fotó!http://www.life.hu/intim/20161001-igy-fest-ferjkent-es-felesegkent-sazbo-zsofi-es-parja-micsoda-foto.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, Szabó Zsófi ma délután egy csoda szép ruhában kimondta a boldogító igent párjának. IntimOrigoRossz cica! Szőcs Reni csitriből lett vadmacska a színpadon: Bugyivillantással!http://www.life.hu/trend/20161001-szocs-reni-a-star-academy-enekesnuje-csitribol-lett-vadmacska-a-szinpadon.htmlA mindig aranyos Szőcs Reni örült, hogy ezúttal "nő" lehet a színpadon. Ez pedig annyira jól sikerült, hogy Király Viktor semmire nem tudott figyelni a produkcióból, csakis a látványra. TrendOrigoFazekas Eszter a kövérítős alufóliaszoknyában is dögös tudott lennihttp://www.life.hu/trend/20161001-fazekas-eszter-a-star-academy-enekese-a-koveritos-alufoliaszoknyaban-is-dogos-tudott-lenni.htmlA Star Academy fiatal énekese egy nem túl előnyös ruhában lépett színpadra a szombat esti élő adásban. Trend--Ördög Nóra tetőtöl talpig virágban tündököl az élő show-banhttp://www.life.hu/trend/20161001-ordog-nora-musorvezeto-gesakent-tundokol-a-star-academy-elo-show-jaban.htmlA Star Academy szombat esti élő adásban a bájos műsorvezetőnek egy csodás virágos ruha fedi a testét.Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.