Kim Kardashian fegyveres rablás áldozata lett

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Dimitrios Kambouris -
Párizs fegyver kim kardashian rablás ékszer
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A valóságshow-sztár a párizsi divathét vendége volt, a szállodai szobájában rabolta ki őt két fegyveres, akik egy több millió dolláros ékszert tulajdonítottak el a sztártól. Kanye West a hír hallatára félbeszakította New York-i koncertjét és neje után repült.

Kim Kardashian érthetően nagyon megrémült, mikor a párizsi szállodai szobájában két fegyveres tört rá. A sztár testőrét megbilincselték a rablók, és egy több millió dolláros ékszert tulajdonítottak el, amit már a rendőrség is megerősített.

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Dimitrios Kambouris

Kim Kardashian családja női tagjaival együtt a párizsi divathét vendége volt, ezért tartózkodott a szerelem városában, miközben férje New Yorkban adott koncertet. Kanye West a hír hallatára félbeszakította produkcióját, magánrepülőre pattant és feleségéhez utazott, akit nagyon megviselt a támadás. A hírek szerint személyi sérülés nem történt - írja a CNN.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.