Molnár Anikó: "95%, hogy nem akarok gyereket"

vallomás Molnár Anikó abortusz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A ValóVilág egykori játékosa hét év után beszélt arról, miért is döntött az abortusz mellett, és miért nem vállalna még ma sem gyermeket. 

Az egykori Nagy Ő hét év után őszintén beszélt múltbéli tragédiájáról, hogy öthetes magzatát elvetette. Ráadásul mindez pár napon belül kiszivárgott, és címlapokon posztolták nehéz döntését.

"Most már tudom, hogy nem akarok gyereket szülni.

95%, hogy nem akarok gyereket, de meghagyom magamnak azt az 5%-ot, hiszen bármi történhet. Az én szüleim elváltak, nem akarok egyedül gyereket nevelni, nem szeretném kitenni őt is ennek az érzésnek. A párom szerencsére elfogadta a gondolkodásom" – mondta Stohl Lucának és Kinter Oszkárnak Anikó, aki csak egy stabil párkapcsolatban tudja elképzelni azt, hogy valaha gyereke szülessen. "Igazából se bátorságom nincs, sem pedig

a hosszú távú felelősségvállalás érzése sincs bennem.

Tudom, hogy önzőség, de vállalom a véleményem" – magyarázta az egykori villalakó.

Benkő Dániel lakásában anyaszült meztelen nők mászkálnak: fotók! http://www.life.hu/sztarok/20161003-benko-daniel-muzsaja-puceran-maszkal-a-muvesz-igy-orokitette-meg-kedveset-foto.htmlBenkő szemmel láthatóan élvezi a nála negyven évvel fiatalabb lányok társaságát, akikben azonban nem csak gyönyörködik. TV + Sztárok--De cuki! Hugh Jackman ezzel a fotóval üzent a Clooney házaspárnakhttp://www.life.hu/sztarok/20161003-hugh-jackman-fotoval-uzent-george-clooni-nak-masodik-hazassagi-evfordulojara.htmlHugh Jackman már 20 éve házas. Ha valaki ő biztosan tudja, mi a hosszú és boldog kapcsolat titka Hollywoodban. A színész most George Clooney-nak és feleségének, Amal Alamuddinnak kívánt boldog házassági évfordulót egy közös fotóval. TV + SztárokOrigoSzabó Zsófi mostantól feleségként szerepel majd a képernyőn http://www.life.hu/sztarok/20161003-szabo-zsofi-a-frissen-hazas-musorvezeto-ujra-a-kepernyore-kerul.htmlHosszú hónapos kihagyás után újra visszatér a képernyőre a csinos műsorvezető, méghozzá a Story Extra című produkcióban. TV + Sztárok--Csúnya véget ért a pálinkázás: kidobták a taccsot a villában (18+)http://www.life.hu/sztarok/20161003-a-valovilag-kulfoldi-vendegei-nem-birtak-a-palinkat-hanytak-kidobtak-a-taccsot-masnap.htmlHatalmasat buliztak a villában, még a pálinka is előkerült, amiből nem kis mennyiséget fogyasztottak el a lakók. A külföldi vendégek azonban nem igazán bírták a másnapot, muszáj volt könnyíteniük magukon az italozós este után. TV + SztárokOrigoVilágsztárok, akik már felfedezték Magyarországot: elképesztő történetek! http://www.life.hu/sztarok/20160929-angelina-jolie-es-harrison-ford-magyarorszagon-jart-vilagsztarok-foto-es-video.htmlLassan nem lesz olyan hollywoodi színész, aki ne tette volna tiszteletét nálunk. Az elmúlt években megsokszorozódott a hazánkban forgatott filmek száma, így nem csoda, ha a színészek közül többen is ide költöztek néhány hónapra. A rajongók nagy örömére volt olyan, aki elhagyta a biztonságot rejtő szállodai szobáját, és örömmel vágott neki az országnak. Bár a lista igen hosszú lenne, mi most összeszedtük a "legbátrabb" sztárokat. TV + Sztárok--Istenes Bence: "Korábban ez volt a karrierem egyik csúcspontja"http://www.life.hu/sztarok/20161003-istenes-bence-vezeti-majd-az-idei-comet-dijatado-galat-a-sztarnak-sok-baratja-jelolt.htmlNovember 25-én egy év kihagyás után visszatér a Comet díjátadó gála. A teljes egészében megújuló 15. Comet díjátadó házigazdája Istenes Bence lesz, aki így Iszak Esztivel vezetheti majd a gálát. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.