Kirúgták magyar celebeket szexvideóval zsaroló személyi edzőt

Forrás: Dreamstime -
zsarolás szex videó edző
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Július elején tört ki a botrány, miszerint egy magyar edző celebfeleségeket zsarolt, méghozzá szexvideókkal. Az illető azt állította, nemcsak a hagyományos módon mozgatta meg a hírességek testét, hanem szexkapcsolatot is létesített velük. Most kirúgták a munkahelyéről.

Szexvideókkal zsarolta az ismeretlen edző a celebfeleségeket. Azt állította, több pikáns felvétele van a hozzá járó hírességekről. Titokban készítette a videókat a testmozgás utáni izzasztásról, és pénzt követelt a felvételekért cserébe.

Képünk illusztráció Forrás: Dreamstime

"Amint nő vendég lépett a terembe, egyből rárepült. A testi adottságainak és a dumájának köszönhetően hamar célba is ért.

Pár alkalom után már lehetett látni, hogy nemcsak azért járnak hozzá a csajok, hogy formálják a testüket, hanem hogy jól is érezzék magukat vele.

Nem szépítem, buktak rá. Legtöbbjüket egyébként napi szinten lehet látni a tévében vagy az újságok hasábjain" - mondta a Borsnak egy informátor. Kiderült, hogy a konditeremben valószínűleg nem nézték jó szemmel a tréner ténykedéseit, ugyanis kirúgták ő pedig egyelőre egyetlen felvételt sem hozott még nyilvánosságra.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.