Ezért akart Szandi leharapni Csonka András nyelvét

nyelv Csonka András harapás Szandi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Élő adásban beszélt András és Szandi arról, hogy az énekesnő nem engedte, hogy Pici bedugja a nyelvét a szájába. Sőt mi több, meg is fenyegette kollégáját.

Múlt hét csütörtökön Csonka András élőben jelentkezett egy videóval közösségi oldalán a Sláger Tv partijáról, amikor találkozott Szandival és Peter Srámekkel. "A mi kapcsolatunk is akadozik, mert hol együtt dolgozunk, hol nem, de amikor együtt dolgozunk az nagyon jó" - vallotta az énekesnő, majd így folytatta: "Csókolóztunk is a Hotel Mentolban, többször is!" Ekkor Csonka pici vette át a szót:

"Nem engedted, hogy áttegyem a nyelvem a szádba"

- mondta a színész. Az énekesnő pedig mosolyogva folytatta a beszámolót: "A századik előadáson azt mondta, most igaziból csókolózzunk, amire én azt válaszoltam,

ha meg mered csinálni Bandi, leharapom!"

– nevette el magát Szandi.

Hoppá! Csúnyán megalázták Azurák Csabát, méghozzá egy nő http://www.life.hu/sztarok/20161004-azurak-csabat-ket-lany-nagyon-csunyan-lerazott-igy-reagalt-a-musorvezeto.htmlA ma már boldog családapaként élő műsorvezető korábban nem volt sikeres, ha ismerkedésről volt szó. TV + Sztárok--El sem hiszed, ki borult Dér Heni vállára: durva fotó! http://www.life.hu/sztarok/20161004-der-heni-vallan-egy-leguan-paradezott-a-sztar-meresz-dologra-vallalkozott.htmlA szexi énekesnő veszélyes fotózásra vállalkozott, hiszen meg is sérülhetett volna a hüllő által. Hiába, Heni egy vagány csaj! TV + SztárokOrigoA ma 70 éves Susan Sarandon a pornóiparra váltanahttp://www.life.hu/sztarok/20161004-susan-sarandon-70-eves-lett-a-pornoiparra-valtana.htmlRengeteg remek alkotásban szerepelt Susan Sarandon, aki már kicsit unja is a hétköznapi filmek és a színészet világát, ezért akarja inkább a pornóiparban kipróbálni magát. TV + Sztárok--Ungár Anikó: “Sütő Enikőnek köszönhetem a férjemet is”http://www.life.hu/sztarok/20161004-ungar-aniko-es-suto-eniko-baratok-a-buveszno-a-modellnek-koszonheti-a-ferjet.htmlSütő Enikő és Ungár Anikó 25 éve barátnők, és az összhang köztük szinte földöntúli: egyből megérzik, ha a másiknak problémája van. A bűvésznő azt is elárulta, hogy még a férjét is a modellnek köszönheti. TV + SztárokOrigo2017 sem múlhat el Kiszel Tünde legendás naptára nélkülhttp://www.life.hu/sztarok/20161004-kiszel-tunde-mar-a-2017-es-naptarat-kesziti.htmlÚjra bevetésen a naptárdíva! Akik attól féltek, hogy nem lóghat jövőre 2017-es Kiszel Tünde naptár szobájuk falán, megnyugodhatnak: a napokban készítette legújabb sorozatát a celeb. TV + Sztárok--Durva dolgokat tettek a rablók Kim Kardashiannalhttp://www.life.hu/sztarok/20161003-kim-kardashiant-kiraboltak-es-megkotoztek-a-rablok.htmlMég szerencse, hogy nem esett komoly baja Kim Kardashianak azok után, amit a rablók tettek vele Párizsban. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.