Bereczki Zoltán Kurta Niké színész darab
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bereczki Zoltán nem aprózza el: egy nővel már meg sem elégszik! Az egyik színházi darab szerepére ugyanis két színésznőt is szerződtetett. Mostantól Ágoston Kati mellett Kurta Niké is játszik a darabban.

Úgy tűnik, a hosszú ideje szingli Bereczki Zoltán szereti körülvenni magát szép nőkkel, minél több, annál jobb! A Pillanatfelvétel egyik szerepére ugyanis két színésznőt is szerződtetett. A tehetséges Ágoston Kati mellett ezentúl Kurta Niké is látható lesz a darabban.

"Csodálatos ez a lány! Láttam az új filmjében, a Kútban, ott is zseniális volt. A castingunkon szintén szuper volt.

Jó fél évet vártunk rá, de megérte"

- mondta Bereczki Zoltán Nikéről, de természetesen Ágoston Katiért is odavan. Azért volt még egy színésznőre szüksége, mert nehezen mentek az egyeztetések. "Ágoston Kati van, érte ugyanúgy rajongok. De szélesebb pályán szeretnénk játszani, és mivel roppant nehéz az egyeztetés, kénytelenek voltunk megtenni ezt a lépést. Mindketten zseniálisak, és megtalálták a maguk Mandyjét" - mondta a színész, aki elárulta, mindig beleszeret a kolléganőibe.

"Esténként, héttől tízig mindig abba szeretek bele, akivel éppen játszom.

Ez így van. Ebből következik, hogy Pokorny Lia a fix, az örök szerelem, hiszen ő játssza a feleségemet. Este tíztől azonban továbbra is a szinglik életét élem" - árulta el a Borsnak Bereczki.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.