Dombóvári István: "Egy álom máris teljesült"

Forrás: Nanasi Pal -
páros Nádai Anikó Dombóvári István műsorvezetés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már biztos, a csinos műsorvezető és az ismert humorista fogják közösen vezetni a Muzsika TV Arany Hangjegy díjátadó gáláját. 

A show-ban a mulatós műfaj legjobbjai együtt ünnepelnek: az eseményen Nádai Anikó, az RTL II ValóVilág powered by Big Brother műsorvezetője, és Dombóvári István, azaz Dombi lesznek a műsorvezetők. A két sztár alig várja a közös munkát, hiszen korábban még sosem vezettek együtt műsort.

Hihetetlen fogyás! Dombóvári István már 36 kilótól szabadult meg

Az egyik kedvenc stand up-osunk immár 36 kilóval könnyebben áll ki a színpadra. Bár Dombóvári István már 100 kilót sem nyom, a célját még nem érte el.
Kefir elkapta a szusi készítés lényegét: “Ügyelni kell, hogy nedves legyél”http://www.life.hu/sztarok/20161006-kefir-szusi-keszito-tanfolyamon-jart-ugyelni-kell-hogy-nedves-legyen.htmlUgyan Kefir végzettsége szakács, de a japán konyha rejtelmeit eddig nem ismerte. Most kapott egy kis ízelítőt a szusi készítéséből, nézd meg, hogyan birkózott meg a feladattal. TV + SztárokOrigoGyűrű került Zimány Linda ujjárahttp://www.life.hu/sztarok/20161005-zimany-linda-egy-ekszerbemutaton-mutatott-be-gyurut.htmlEgy ékszerüzlet bemutatóján beszélgetett a Life.hu nagyszájú riportere Zimány Lindával. Hogy milyen ékszert kapott a szép modell, miként alakul a kapcsolata és milyen esküvőről álmodik magának, az alábbi videóból kiderül. TV + SztárokOrigoKiderült: ezért nem láthatod majd Kiszel Tünde naptárában Donatelláthttp://www.life.hu/sztarok/20161005-kiszel-tunde-naptarabol-kimarad-a-lanya-donatella-ezuttal-barokk-es-reneszansz-stilusu-lesz.htmlKiszel Tünde naptára már legendás, természetesen a jövő évben sem kell nélkülöznünk, nem úgy mint Donatellát! Most először fordul elő, hogy a tinilány kimarad. TV + SztárokOrigoHazudik Kim Kardashian a rablásról? Jacko egykori testőre lerántja a leplet!http://www.life.hu/sztarok/20161005-kim-kardashian-kirablasa-gyanus-michael-jackson-egykori-testore-szerint.htmlKim Kardashiant öt fegyveres rabolta ki, akik végül több milliárd forintnyi ékszert tulajdonítottak el a sztártól. Mindenki megrökönyödött azon, ami vele történt, és azon is, hogy ilyen könnyen bejutottak támadói a lakosztályába. Michael Jackson egykori testőre is felettébb érdekesnek találja a sztorit... TV + Sztárok--Vajna Timi kiskutyájával ünnepelte születésnapjáthttp://www.life.hu/sztarok/20161004-vajna-timi-kaliforniaban-unnepelte-a-34-szuletesnapjat.htmlKi hinné, hogy Andy Vajna felesége már 34 éves? Timi október 3-án ünnepelte születésnapját, nem is akárhogyan! Mint mindennek, ennek is megadta a módját a producer felesége. TV + SztárokOrigoHomonnay Zsolt kiakadt a zsűrire, amiért a válásán viccelődtekhttp://www.life.hu/sztarok/20161004-homonnay-zsolt-kiakadt-a-sztarban-sztar-zsurijere-amiert-a-valasan-viccelodtek.htmlA szórakoztató műsor véget ért Homonnay Zsolt számára, amiért nagyon csalódott, hiszen hihetetlenül élvezte a produkciókat. Amit viszont nem szeretett, az a zsűri beszólása volt, amikor a házasságán viccelődtek. TV + SztárokMTI/Honéczy Barnabás

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.