Tápai Szabina Kucsera Gábor Édes Élet varrótű akupunktúra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tápai Szabina teljesen kiakadt, mikor meglátta, hogy férjét varrótűvel szurkálják.

Kucsera Gábor és legjobb barátja, Norbi nem mindennapi feladatra vállalkoztak: otthoni akupuntúrás kezelést hajtottak végre egymáson, illetve csak Norbi Gáboron. Egy videóban látott akupunktúrás módszert alkalmazott a férfi a 34 éves sportolón, aki elképesztő nyugalommal tűrte, hogy varrótűvel szurkálják a fülét. Ez a kis házi gyógyítás egészen addig működött, míg Szabina meg nem jelent. Az sportos feleség, amikor meglátta, mit művel a két pasi, nagyon kiakadt. "Most megkérdezem tőled.

Te most normális vagy? (...) Az agyad is elment?"

-veszekedett férjével a kézilabdás. Tegyük hozzá, teljes joggal, hiszen az akupunktúra kezelését évekig tanulják a szakemberek, és nem csak úgy találomra szurkálgatnak. Figyelem! Senki se használja otthon a varrótűit öngyógyításra!

Kefir elkapta a szusi készítés lényegét: “Ügyelni kell, hogy nedves legyél”http://www.life.hu/sztarok/20161006-kefir-szusi-keszito-tanfolyamon-jart-ugyelni-kell-hogy-nedves-legyen.htmlUgyan Kefir végzettsége szakács, de a japán konyha rejtelmeit eddig nem ismerte. Most kapott egy kis ízelítőt a szusi készítéséből, nézd meg, hogyan birkózott meg a feladattal. TV + SztárokOrigoGyászol Zalatnay Cini!http://www.life.hu/sztarok/20161005-gyaszol-zalatnya-cini-az-enekesno-kozossegi-oldalan-vallott-fajdalmarol.htmlZalatnay Cini a Facebookon búcsúzott kedvencétől. TV + Sztárok--Elhagyja a Mokkát Szebeni Istvánhttp://www.life.hu/sztarok/20161005-szebeni-istvan-a-mokka-helyett-a-tenyekbe-megy-istenes-bence-apja-istvan-lesz-helyette.htmlA Mokkából távozó Szebeni István három és fél év után kap újra lehetőséget arra, hogy híradót vezethessen. A reggeli és a déli Tényekben Váczi Gergővel váltásban lehet majd látni őket. TV + Sztárok--Nézd milyen dögös Hosszú Katinka!http://www.life.hu/sztarok/20161005-hosszu-katinka-ismet-gyonyoru-kepet-posztolt-magarol.htmlHosszú Katinkát leginkább úszóspakában és smink nélkül láthatjuk. Riktán posztol csak olyan fotókat, amikben full sminkben és belőtt frizurával pózol. Bár a medence style is tökéletesen áll az Iron Lady-nek, mi a csajos, kisminkelt Katinkát is imádjuk. TV + Sztárok--Szabó Zsófi esküvőjén elhunyt édesapjától is kapott ajándékothttp://www.life.hu/sztarok/20161006-szabo-zsofi-eskuvojere-elhunyt-edesapjatol-szabo-gyulatol-is-kapott-ajandekot-csodalatos-volt-a-nagy.htmlSzabó Zsófi kimondta a boldogító igent szerelmének, a nagy napjuk pedig a legtökéletesebb pillanat volt az életükben. Ugyan két fontos ember nem lehetett ott: Zsófi édesapja és Zsolt édesanyja. A műsorvezető azonban boldog, ugyanis meggyőződése, hogy kaptak tőlük fentről valamit. TV + SztárokOrigoEgy bárban rázta hátsóját Serena Williamshttp://www.life.hu/sztarok/20161005-serena-williams-egy-barban-perdult-tancra.htmlA világhírű teniszezőnő nem bírta visszafogni magát, azonnal táncolni kezdett, ahogy meghallotta a latin-amerikai ritmusokat. TV + SztárokAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.