Pádár Alexandra TV2 Star Academy fenék
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Alexandra a Let's get Loud című számra tekergette popsijár a Star Acadeym színpadán, az előadás végén pedig letesztelték, tényleg nagy-e a feneke.

Alexandra korábban azt gondolta, hogy nagy hátsója van, és társaival egy söröskorsós kísérlettel szerették volna ezt cáfolni vagy igazolni. Ördög Nóra szerint rosszul csinálták, mert nem fekve kell a próbát elvégezni, hanem állva. Az a nagy fenék fokmérője, hogy tud-e valaki akkorát pucsítani, hogy megálljon a popsiján egy pohár. Majka azonnal poharat hozatott, és Nóra máris Alexandra pucsító popójára helyezte azt. Természetesen az nem állt meg, így mindenki megnyugodhatott, hogy Alexandra feneke nem nagy, sőt teljesen rendben van. Most már mi is nyugodtan fogunk aludni!

Hoppá! Hajdú Péter és Szabó Zsófi nem barátok többé?http://www.life.hu/sztarok/20161008-hajdu-peter-es-szabo-zsofi-nem-baratok-tobbe-nem-fognak-osszejarni.htmlMűtött szívvel áll a futóverseny rajtjához Majkahttp://www.life.hu/sztarok/20161008-majka-szivet-mutottek-most-futoversenyen-indul.htmlRubint Réka: "Mennyi könny, átvirrasztott éjszaka van mögöttünk" http://www.life.hu/sztarok/20161008-rubint-reka-es-schobert-norbi-lanyanak-laranak-a-lova-herceg-meggyogyult.htmlMegható pillanatok: hamarosan itt a Keresem a családom újabb szériájahttp://www.life.hu/sztarok/20161008-hamarosan-itt-a-keresem-a-csaladom-ujabb-szeriaja-liluval.htmlElveszítette a Rihanna ellen indított plágiumpert egy amerikai művészhttp://www.life.hu/sztarok/20161008-elveszitette-a-rihanna-ellen-inditott-plagiumpert-egy-amerikai-muvesz-james-clar.htmlHajdú Péter: "Akit kinéztem magamnak, azt megkaptam"http://www.life.hu/sztarok/20161008-hajdu-peter-musorvezeto-korabbi-nougyeirol-meselt.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.