Szupervékonyan, formásra töltött ajkakkal pózol Britney

szexi fogyás posztolás Britney Spears
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Britney Spears elképesztően vékony és szexi képeket posztolt magáról. Sőt! Úgy tűnik a száját is feltöltette a még tökéletessebb külsőért.

A szőke énekesnő elképesztő formában van mostanában. Ezt posztjaival szinte minden héten be is bizonyítja. Mint megírtuk, Britney rengeteget tett azért, hogy alakja ismét tökéletes legyen. Úgy tűnik attól sem riad vissza, hogy plasztikai beavatkozással szépüljön. Mostani fotóján jól látszik, hogy a sok mozgás és a fogyókúra megtette a hatását: szupervékony lett, ahogy az is szembetűnik, hogy

az énekesnő ajkai nemcsak a csücsörítés miatt ennyire formásak.

Új haját és telt ajkait már több mint 153 ezren kedveltek.

My new haircut wheeeee

Britney Spears (@britneyspears) által közzétett fénykép,

Britney Spears dominaszerkóban vadul - és jól áll neki!

A pophercegnő ezúttal egy kissé dominaszerkóra hajazó fellépőruhában koncertezett - a közönség legnagyobb örömére. Nemrégiben látott napvilágot, hogy Britney csodateával fogy, ahogy elnézzük bevált nála a különös csodaszer, hiszen a képen úgy látszik, eltűnt az a bizonyos narancsbőrös úszógumi, illetve a szintén narancsbőrös tömbcomb,amin a fél világ hosszasan szörnyűlködött/nevetett.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.