Csapás csapás hátán! Kirabolták Kozso megújult teaházát

Forrás: Origo -
teaház rablás Kozso
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Alig nyitott meg Kozso megújult teaháza, máris kifosztották. A Facebook-oldalukra kirakott poszt szerint az illető egy zártkörű rendezvényt szeretett volna szervezni, ezért sokszor megfordult náluk. Az egyik alkalommal viszont kirabolta az üzletet.

Megnyitotta teaháza kapuját Kozso, teljesen megújulva várja a vendégeket. A megnyitót október 6-án tartották, azonban máris szomorú esemény helyszínévé vált az üzlet. Valaki kifosztotta őket. A teaház Facebook-oldalára kirakott poszt szerint az illető egy zártkörű rendezvény miatt többször is járt náluk. Általában zárás után egyeztetett az üzletvezetővel.

Forrás: Origo

Az egyik alkalommal viszont állítólag belecsempészett valamit a vezető italába, és kifosztotta az üzletet. Elvitte a dolgozók munkabérét, és a bevételt. Facebook-oldalukon keresik a tettest.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.