Párizs utcáján megtalálták Kim Kardashian egyik ellopott ékszerét

Forrás: Instagram/kim kardashian -
kim kardashian kereszt rablás ékszer gyémánt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A rendőrség úgy gondolja, hogy a rablók szándékosan vesztették el a 33 ezer dollárt érő gyémátos keresztet.

A valóságshow-sztárt október 3-án Párizsban, a szállodai szobájában rabolták ki fegyveresek. Kimtől több 10 millió dollár értékű ékszert loptak el, többek között egy hatalmas 20 karátos gyémántgyűrűt, amit Kardashian Instagramján is megmutatott. Kiderült egy járókelő a rablás utáni napokban megtalálta az egyik 33 ezer dollárt (kb. 9 millió forintot) érő ékszert a város utcáján. A rablók menekülés közben hagytak el a gyémántos keresztet, feltehetően szándékosan. A platinába illesztett gyémántköves medált a szállodához közel a járdán vette észre egy járókelő - írja a Huffinton Post.

Forrás: Instagram/kim kardashian

A párizsi rendőrség biztos benne, hogy profi bandával van dolguk, akik alaposan megszervezték a rablást.

Úgy gondolják az elhagyott ékszer csak félrevezetés,

hogy a nyomozók azt higgyék, amatőrök követék el a bűncselekményt. A 13 ellopott ékszer közül ez a "legolcsóbb" amit a rablók maguk mögött hagytak. A keresztről a rendőrök megpóbálnak DNS mintát venni, hogy elcsípjék az elkövetőket.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.