Palvin Barbi izgul, ha magyarul kell megszólalnia

Forrás: AFP -
modell Palvin Barbara sztárok
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Palvin Barbi rengeteg interjú ad, többnyire angolul. A gyönyörű modell viszont meglepő móon nagyon izgul, ha magyarul kell megszólalnia kamerák előtt. 

Az egyik legsikeresebb és legnépszerűbb magyar modell Palvin Barbara, akinek hozzátartozik a munkájához az interjúzás is. Barbi nemrég az Aktív Extrában mesélt arról, hogy míg angolul simán viccelődik a riporterekkel, addig bizony fél, ha magyarul ad interjút.

Barbi ugyanis másfél hónapja nem volt itthon, érthető, hogy ritkábban használja a magyar nyelvet. A vele készült riportben azt is elmondta, mit szokott javasolni azoknak, akik Budapest látványosságairól érdeklődnek nála, és elárulta azt is, mely szavakat tanítja meg szívesen a külföldiekenek magyarul.

Forrás: AFP

A szépséges modell egyébként pár napja érkezett Budapestre, szelfizett is kedvenc helyeiről, sőt, jól értesültek szerint Lewis Hamilton is Barbi miatt jöhet a magyar fővárosba...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.