Börtönbe került a TV2 sztárja, Varga Feri

TV2 Varga Feri börtön nyaralás Balássy Betti
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fárasztó, munkával teli évvel a hátuk mögött indult pihentető nyaralásra Varga Feri és Balássy Betti, valamint két barátjuk. Autóval vágtak neki az útnak Görögországig, de nem volt örömteli az útjuk. Kétszer is lerobbantak, és még rendőrségi ügybe is keveredett az énekes.

Felejthetetlen nyaraláson van túl Varga Feri és Balássy Betti, csak sajnos nem a jó élmények miatt marad meg az emlékezetükben örökre ez a vakáció. A sztárpár két barátjával együtt vágott neki autóval az útnak Görögországig, és sajnos nagyon sok zökkenő akadályozta őket.

Forrás: FEM3

"Szuper volt, hogy gyerekek nélkül mehettünk. Eddig csak egy-két napot töltöttünk külön. Az pont csak arra elég, hogy le tudsz ülni, és azt mondom, fú de jó, hátradőltem, de arra nem, hogy elkezdj kikapcsolni" - mondta Betti az életmódcsatorna reggeli műsorában. Hozzátette, természetesen hiányoztak nekik a gyerekek, de a sors gondoskodott arról, hogy legyen mivel foglalkozniuk, ugyanis kétszer is kereket kellett cserélniük az út alatt.

"Az egyiket Szerbiában, a másikat Görögországban"

- mesélte Betti, akiknek az útja így 10 óra helyett 23 órás lett. "Ráadásul őrizetbe is vettek. Rengeteget vezettem, hajnalban már nagyon fáradt voltam, és már egy órája mentem egy kis furgon mögött. Átléptem a záróvonalon, hogy megelőzzem, és pechemre ott volt egy civil rendőrautó.

Engem elvittek a rendőrök, Bettiéket meg ott hagyták az út szélén"

- mondta Feri, aki szerint arra utaztak, hogy pénzt szedjenek ki belőlük. Ugyanis a nyaralás háromszorosába került a bírság.

Sütőlap és fánkocskák: hazánk celebjei, akik fakanalat ragadtak http://www.life.hu/sztarok/20161010-vajna-timea-es-majka-sztarok-akik-ettermet-nyitottak-hamburger-es-fank.htmlHamburger, olasz ételkülönlegesség, és magyaros fogások - nem, most nem egy étterem kínálatát soroljuk. Hazánk sztárjai közül páran már megpróbálkoztak azzal, hogy valami mást is kipróbáljanak a szereplésen kívül. Többen közülük sikeres étteremtulajdonosok lettek, ahová nemcsak a finom falatokért, de egy-egy közös képért is beugranak a rajongók. Utánajártunk, hogy kik azok a hírességek, akik a legmenőbb éttermekkel rendelkeznek Magyarországon. TV + Sztárok--Gwyneth Paltrow bevadult, de nagyon - 44 évesen is őrülten jó nőhttp://www.life.hu/sztarok/20161011-gwyneth-paltrow-szineszno-a-harpers-bazaar-magazin-cimlapjan.htmlA 44 éves színésznőt designer cuccokban és gyémántok társaságában fozózták egy szupermarketben a Harper's Bazaar magazin címlapjára. Az eredmény isteni lett, pláne azért, mert sárgulhatunk az irigységtől a kétgyermekes anyuka hasizmai láttán. TV + SztárokOrigoGáspár Evelin megmutatta új szerelméthttp://www.life.hu/sztarok/20161011-gaspar-evelin-gaspar-gyozo-lanya-megmutatta-uj-kiskutyajat.htmlOdáig vannak a rajongók Gáspár Győző lánya, Evelin legújabb szerelméért. Ez nem is csoda: az új jövevény iszonyatos édes! TV + SztárokOrigoSzétverte? Kórházba juttatott valakit Istenes Bencehttp://www.life.hu/sztarok/20161011-istenes-bence-korhazba-juttatott-valakit-mento-jott-erte.htmlMeglepő posztot helyezett el az Instagram-oldalán az RTL Klub műsorvezetője. TV + SztárokFotó: Marton Szilvia - OrigoMáris bedobták Vajna Timi fánkozójának ablakáthttp://www.life.hu/sztarok/20161011-vajna-timi-fankozojanak-ablakat-bedobtak-facebookon-akadt-ki.htmlVajna Timi, aki amúgy unikornissal a fenekén edz, Facebook-oldalán tette közzé, hogy bizony vadiúj fánkozójban máris kárt tettek a huligánok. TV + Sztárok--Így készül Fluor Tomi a Cometre: meglepetés lesz a színpadon? http://www.life.hu/sztarok/20161011-fluor-tomi-ket-kategoriaban-is-jeloltek-a-zenekart-erre-szamit-az-enekes.htmlA Life.hu nagyszájú riportere, Németh Máté ezúttal a népszerű magyar együttes, a Wellhello zenekar tagjait faggatta. A fiúk gőz erővel készülnek az idei Comet-díjátadó gálára, ahol két kategóriában is jelölték a zenekart. TV + SztárokFotó: Adrián Zoltán - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.