Mást szeretett, mégis Brad Pittet választotta Angelina Jolie

Forrás: DPA/AFP/Dpa-Film Constantin -
Brad Pitt párkapcsolat szerelem Angelina Jolie
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Angelina Jolie és Brad Pitt kapcsolata a kezdetektől halálra volt ítélve – írja Perez Hilton, a milliárdos blogger, aki az amerikai sztárok legféltettebb titkait is kideríti.

Az év szenzációja volt 2004-ben, amikor a két színész a Mr. és Mrs. Smith forgatásán összejött. Igazán szerelmes azonban csak az egyikük lett, az pedig Brad volt. Angelina csak azért ment bele a kapcsolatba, mert az a férfi, akire ő vágyott, éppen nem lett volna túl jó parti. Jolie sokkal jobban szeretett volna a hollywoodi rosszfiúval, Colin Farrell-lel együtt lenni.

Angelina Jolie és Colin Farrell a Nagy Sándor, a hódító című filmben Forrás: DPA/AFP/Dpa-Film Constantin

Perez Hilton azt állítja, hogy mielőtt a színésznő megismerkedett volna a forgatáson Brad Pitt-tel, viharos kapcsolata volt Colinnal. A 40 éves színész azonban akkoriban komoly pszichés és drogproblémákkal küzdött, így kettejük szerelméből semmi sem lett.

Az érintettek természetesen nem nyilatkoztak, hiába kereste meg őket a blogger.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.