Milliárdos férfi vette el a gyönyörű magyar színésznőt, Csősz Boglárkát

Forrás: Facebook/Boglárka Csősz -
üzletember színésznő Csősz Boglárka milliárdos
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hat évvel ezelőtt mondta ki a boldogító igent a milliárdos török üzletembernek, aki hercegnőhöz méltóan bánik az egykori szépségkirálynővel, vagyis a tenyerén hordozza! Csősz Boglárka élete irigylésre méltó.

Bejárhatja a világot Csősz Boglárka, és több saját vállalkozást is üzemeltet, méghozzá sikeresen. Néhány évvel ezelőtt vált az élete ilyen irigylésre méltóvá, amikor megismerte jelenlegi férjét, aki egy dúsgazdag török üzletember. Az egykori szépségkirálynőt a tenyerén hordozza a férfi, mindent megad neki, amire csak vágyik: most például lakást keresnek Budapesten, természetesen csak a panorámás luxusotthonok jöhetnek szóba.

Forrás: Facebook/Boglárka Csősz

"Korábban a férjem hallani sem akart Magyarországról, mert üzleti szempontból túl kicsinek tartotta. A véleménye azonban megváltozott, mióta a fővárost járjuk, és egyik lakást járjuk a másik után" – mondta a Story magazinnak Csősz Boglárka. Elárulta, több szépségklinikát is működtet, és két filmet is forgatott a közelmúltban, amelyekben nemcsak főszereplőként, de producerként is feltűnt. Mindene megvan, már csak egy gyermek hiányzik az életükből, de ezt a projektet még későbbre halasztják.

Somló Tamás özvegye: “Lett egy másik kapcsolatom, de együtt maradtunk”http://www.life.hu/sztarok/20161013-somlo-tamas-ozvegye-gyongyver-bevallotta-volt-egy-masik-kapcsolata-mig-a-zenesszel-elt.htmlMár négy éve tudták, hogy Somló Tamás menthetetlen, mégsem akarták a nyilvánosság elé tárni a zenész állapotát. Özvegyével, Gyöngyvérrel 24 évig éltek együtt különleges kapcsolatban: akkor is, amikor a nőnek egy másik szerelme volt. TV + Sztárok--Több milliós végrehajtás indult Bálint Antónia ellenhttp://www.life.hu/sztarok/20161013-balint-antoniat-ket-millios-karteritesre-itelte-a-birosag-nem-fizetett-most-vegrehajtas-indul.htmlAz egykori szépségkirálynő Facebook oldalán sértegette gyermekének apját és annak feleségét. Ezért a bíróság két millió forintos kártérítésre ítélte Toncsit. Nem fizetett, most végrehajtást kértek ellene. TV + SztárokOrigoElhagyta gyermekei anyját L.L. Junior: új szerelme vanhttp://www.life.hu/sztarok/20161013-l-l-junior-elhagyta-ket-gyermeke-anyjat-csillat-10-honapja-mar-uj-szerelme-van.htmlMár 10 hónapja nem él együtt L.L. Junior gyermekei anyjával. Az énekes eddig titokban tartotta, hogy a 7 éve tartó kapcsolatuk tönkrement, de állítása szerint mindenkinek jobb így. Ő már meg is találta új szerelmét, akit a gyermekei és egykori párja is elfogadnak. TV + Sztárok--Végre megtörtént! Berki megkérte Pamela kezéthttp://www.life.hu/sztarok/20161013-berki-krisztian-megkerte-hodi-pamela-kezet.htmlBerki Krisztián magához képest igen romantikus körülmények között tette fel a nagy kérdést Hódi Pamelának. TV + SztárokOrigoEz a legújabb trend? Mezítláb utazott a bájos Elle Fanninghttp://www.life.hu/sztarok/20161012-mezitlab-utazott-a-bajos-elle-fanning-a-repteren.htmlAz biztos, hogy egy sok órás repülőút már akkor sem tud kényelmes lenni, ha az ember lánya edzőcipőben és melegítőben utazik. Elle Fanning azonban tett róla, hogy a lábai a lehető legtöbbet pihenhessenek az utazás alatt. TV + Sztárok--Vége! Curtis elhagyja feleségéthttp://www.life.hu/sztarok/20161012-vege-a-hazassagnak-curtis-elhagyja-feleseget-csillat-a-facebookon-jelentette-be.htmlA rapper a közösségi oldalán jelentette be a hírt, hogy egy év házasság után különválnak útjaik feleségével, Csillával. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.