Somló Tamás özvegye: „Lett egy másik kapcsolatom, de együtt maradtunk”

Forrás: MTI/Koszticsák Szilárd -
Somló Tamás halál özvegy szerető
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már négy éve tudták, hogy Somló Tamás menthetetlen, mégsem akarták a nyilvánosság elé tárni a zenész állapotát. Özvegyével, Gyöngyvérrel 24 évig éltek együtt különleges kapcsolatban: akkor is, amikor a nőnek egy másik szerelme volt.

Somló Tamás halála váratlanul érte a rajongóit, de a családtagjait nem, ők ugyanis már évek óta tudták, hogy a zenész menthetetlen. A kezelések és a küzdelem megtette hatását, de tovább nem tartott Somló Tamás ereje. Özvegye, Gyöngyvér először beszél arról a különleges kapcsolatról, amiben ők éltek: a zenész azt is tudta, hogy szeretője van.

Forrás: MTI/Koszticsák Szilárd

"Úgy döntöttünk, különmegyünk, de együtt maradunk, és együtt neveljük fel Lilit. Vagyis Tomi elengedett engem. (...)

Lett is akkor egy másik kapcsolatom, a férfit Tamás is ismerte és elfogadta.

Négyesben a lányunkkal is nyaraltunk együtt, mentünk mindenfelé. Tamás amolyan somlós eleganciával, természetességgel kezelte a helyzetet. (...) Hosszú ideig működött a dolog, az új párom sem erőltette, hogy hozzáköltözzek. Én meg ugyanúgy főztem, mostam otthon, mint azelőtt" – vallotta Gyöngyvér a Story magazinnak, aki azóta már nincs kapcsolatban azzal a férfival. Arról is beszélt, hogy lányával közösen ápolták Tamást, amikor már nagyon rosszul volt.

"Hogy bírtam? Úgy, hogy a 16 éves Lili is csinálta, akár egy felnőtt" – mondta sírva az özvegy, aki még ma is ápolná boldogan a zenészt. Az özvegy szerint Tamás szerette volna, ha még életében talál egy másik férfit. "Tamás nagyon szerette volna, hogy a halála után ne maradjak egyedül,

azt akarta, hogy még életében megtaláljam azt a férfit, akire rábízhat engem és Lilit,

de ez nem teljesült" – vallotta be Gyöngyvér, aki nem mondott le arról, hogy legyen még egy gyereke.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.