II. Erzsébet brit királynő Katalin hercegné Vilmos herceg News
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megerősítették: 2017. február 6-án nyugdíjba megy II. Erzsébet brit királynő. És hogy ki követi őt a trónon? A királynő kinyilvánította, ő kit szeretne királyként látni. 

Most már hivatalos: II. Erzsébet jövő februárban nyugdíjba megy, épp aznap, amikor 65 évvel azelőtt megkoronázták. A királynő meghozta azt a döntést is, amire fél Anglia várt: a trónon Vilmos herceget szeretné maga után látni – írja az 1ndependent.

Forrás: AFP/Arthur Edwards

Hivatalosan Károly hercegnek kellene a trónon a királynőt követnie, hiszen ő az elsőszülött fiú. A brit öröklési rend szerint, ha a királynő lemond, nyugdíjba megy vagy meghal, Károlynak kellene követnie őt, hacsak a királynő nem kényszeríti fiát arra, hogy lemondjon a trónról.

A királyi udvarban most arról szólnak a hírek, hogy Erzsébetnek sikerült meggyőznie Károlyt arról, hogy lemondjon a trónról, aki állítólag nehezen, de fejet hajt édesanyja kérése előtt. A királynő ugyanis úgy gondolja, fenn kell tartani a család népszerűségét, ezt pedig a fiatalabb generáció megszólításával érheti el. Ez nem is csoda, Katalin és Vilmos herceget imádják, nemcsak Angliában, de az egész világon.

Forrás: dpa Picture-Alliance/AFP/Patrick Van Katwijk

Úgy tudni, hivatalosan idén karácsonykor történik meg a nagy bejelentés, jövő februárban pedig már korona kerülhet Vilmos herceg fejére.

Íme, a valóságshow-k legnagyobb botrányai: ettől te is kiakadsz! (+18)http://www.life.hu/sztarok/20161014-nemi-eroszak-es-verekedes-hatalmas-botrany-a-valosagshowban-pucer-jelenetek.htmlBár a nézők szeretik a drámát és a feszültséget, a durvaságot kevésbé. Az elmúlt években megszaporodtak a különböző valóságshow-k, melyekben szó szerint egyre jobban feszegetik a tűréshatárokat. A meztelenkedést és a pikánsabb jeleneteket talán még érdeklődve figyelik az emberek, a verekedést és a trágárságot azonban már nehezen veszi be a gyomruk. Nézzük, melyek voltak a legdurvább adások. TV + Sztárok--Parázs hangulat uralkodott a villában: megtörtént a kiválasztáshttp://www.life.hu/sztarok/20161014-parazs-hangulat-a-villaban-megtortent-a-kivalasztas-zseraldin-kihivta-micit.htmlZseraldin kiválasztotta azt a személyt, akivel meg akarja majd vívni vasárnap a maga harcát. Mici csuklójára került a kék kendő, amit a villalakó nem viselt el kiakadás nélkül. TV + SztárokOrigoLassan felismerhetetlen az alkoholtól a Jóbarátok sármos színészehttp://www.life.hu/sztarok/20161014-matthew-perry-rengeteget-iszik-legutobb-egy-show-musorban-jelent-meg-vallalhatatlanul.htmlSzinte rá sem ismerni a Jóbarátok egykori sármos sztárjára. Matthew Perry pluszkilókkal és felpuffadt arccal állt egy show-műsor kameriái elé. TV + SztárokOrigoMelltartó és póló nélkül szelfizett a dús keblű magyar modellhttp://www.life.hu/sztarok/20161014-levai-adrienn-playmate-melltarto-es-polo-nelkul-keszitett-szelfit.htmlLévai Adrienn playmate nem szégyellős, gyakran posztol Instagram-oldalára kihívó fotókat, amiktől a férfiak szinte az eszüket vesztik. A hatalmas mellű modell ezúttal póló nélkül szelfizett. TV + Sztárok--Oltár elé áll Alekosz, megmutatta menyasszonyát http://www.life.hu/sztarok/20161014-alekosz-felesegul-veszi-a-kedveset-megmutatta-csinos-menyasszonyat.htmlNagy Alekosz révbe ért! Az egykori valóságshow-győztes végre oltár elé áll szerelmével, Bettinával. TV + SztárokOrigoA szultána sztárja csókkal búcsúzott halott kedvesétől http://www.life.hu/sztarok/20161013-beren-saat-egy-csokkal-vett-bucsut-nagy-szerelmetol-oszinte-vallomas.htmlBár a 32 éves sztár ma már boldog házasságban él, egykori kedvesének arca a mai napig kísérti. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.