alkoholfogyasztás Jóbarátok Matthew Perry alkoholprobléma
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szinte rá sem ismerni a Jóbarátok egykori sármos sztárjára. Matthew Perry pluszkilókkal és felpuffadt arccal állt egy show-műsor kameriái elé.

A Jóbarátok sikere 10 évig tartott. Matthew Perry a sorozat Chandler Bingje a produkció vége után szinte teljesen eltűnt a képernyőről. A sikerszériát követően még egy-két mozifilmben szerepet kapott, majd szépen lassan megfeledkeztek róla.

Folyamatos alkohol- és drogproblémái miatt a 47 éves színész lassan csak árnyéka egykori önmagának.

Matthew soha nem vetette meg az italt. Azt sem tagadja, hogy gyakran néz a pohár fenekére és több elvonót is megjárt már. Legutóbb az ABC csatornán egy show-műsorban szerepelt, ahol az alkoholtól alaposan felpuffadt arccal jelent meg, és a beszéddel is meggyűlt a baja. Bár hozta a tőle elvárt vicces figurát, megjelenésével ismét alaposan megbotránkoztatta rajongóit.

Matthew and the Batman room 2/2 #matthewperry #jimmykimmel

matthew perry (@mattylangfordperry) által közzétett videó,

Matthew Perry életéből kiesett három év - Sokáig drogozott a sztár!

A színész 2016 januárjában, meghökkentő nyilatkozatot adott a BBC egyik rádióadásában. Elmondása szerint vannak dolgok, melyekre egyáltalán nem emlékszik az elmúlt évekből.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.