Sarka Kata és Hajdú Péter 7 éves lánya negyedmilliós mobilt villantott?

Sarka Kata Hajdú Noncsi Hajdú Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A válófélben lévő Hajdú Péter a hétvége folyamán apa-lánya programot szervezett Noncsival, és egy közös képet is posztoltak a Facebookra.

Péter edzőterembe vitte a kislányát, amiért már alapból is megszólták a kommentelői, de megosztott fotóján nem ez volt a legfeltűnőbb. A szemfüles rajongók észrevették, hogy a kislány egy olyan okostelefont tart a kezében, ami újonnan akár negyedmillió forintot is kóstálhat. Ha ugyanis abból indulunk ki, hogy Péter a saját mobiljával fotóz, akkor mi lehet Noncsi kezében? – merült fel a kérdés.

Forrás: Facebook/Hajdú Péter

Persze lehet, hogy nem is az övé, illetve csak megörökölte valakitől, esetleg olcsóbban szerezték be, nem tudni. De mivel a sztárcsemeték közül legutóbb Galambos Lajos lánya, Bogi villantott luxusautót, azelőtt pedig Gáspár Evelin nem tudta megállni, hogy közszemlére tegye értékeit, nem csoda, hogy ez feltűnt a közösségi oldal követőinek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.