Mellbimbójával és tökéletes alakjával hergeli a rajongóit Bella Hadid

mellbimbó sztárok Bella Hadid bikinialak
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gigi Hadid húga, Bella lassan legalább olyan népszerű lesz, mint testvére. A modellcsalád fiatalabbik tagja a hétvégén beindult a képmegosztó oldalán, és jópár szexi képpel örvendeztette meg rajongóit. 

Nemrég Bella Hadidot, Gigi Hadid húgát választották az év modelljének, ami nem is csoda: az arca gyönyörű, az alakja pedig hibátlan. A lány a hét végén igen aktív volt a képmegosztó oldalán: több fotót is megosztott követőivel. Mindez az után volt, hogy Bella egy New York-ban rendezett jótékonysági eseményen mesélt súlyos betegségéről, a Lyme kórról.

Forrás: Instagram/bellahadid

Bella bikinis képe pár hónapja készült a festői szépségű karibi szigeten, Turks and Caicos-on, a lány ugyanis itt ünnepelte Kylie Jenner születésnapját egy nagy társasággal. Bella a képhez, amin persze fantasztikusan fest bikiniben, oda is írta, inkább lenne most ott..Ezt meg tudjuk érteni!

Forrás: Instagram/bellahadid

Ezen kívül a modell mutatott magáról még egy szexi képet: egy mellbimbóit is megmutató ruciban pózol a fotón, mögötte pedig saját reklámplakátja látható. Hát, Bella aztán tudja, hogyan őrjítse meg a pasikat!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.