Véres harc Miranda Kerr házánál: késes támadó tört be hozzá

Forrás: AFP -
betörés Miranda Kerr lövés kés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Véres harcok helyszíne volt Miranda Kerr malibui otthona, ugyanis egy hajléktalan késsel felfegyverkezve próbált betörni. A biztonsági őr ugyan észrevette, és megpróbálta leszerelni a támadót, de mindketten megsérültek.

Nem volt egyszerű dolga Miranda Kerr biztonsági őrének, nemrég ugyanis egy késes támadót kellett leszerelnie. A hajléktalan férfi a kerítésen beugorva próbált betörni, ám az őr egyből észrevette, és meg is próbálta megakadályozni őt tervében. A hajléktalan azonban kést rántott elő, és meg is sebesítette az őrt több helyen is.

Forrás: AFP

Ennek ellenére sikerült lefegyvereznie a hajléktalant, de az elszánt támadó nem hagyta magát, újra nekiment az őrnek, aki kénytelen volt fegyvert rántani. Négy lövéssel terítette le a hajléktalant, most mindkettőjüket kórházban ápolják. A szomszédok elmondása szerint Miranda Kerrnek szerencséje volt, ugyanis néhány napja kiköltözött, így ő nem tartózkodott a lakásban - írja a TMZ.

Till Attila: "Egy nőnek meg kell hagyni a szabad teret"http://www.life.hu/sztarok/20161016-till-attila-interju-meg-kell-hagyni-a-szabad-teret-egy-nonek-allitja-a-musorvezeto.htmlA Drágám, add az életed! legújabb évadában Ábel Anita egy új társat kapott. A váltás jól végződött, hiszen Tilla és műsorvezetőtársa hosszú évek óta jó barátságban vannak. A show bővelkedik erős női karakterekben, melyekről Tillának határázott véleménye van. Házasságáról, Ábel Anitáról, és a női lélek rejtelmeiről is sikerült kifaggatunk a népszerű tévést. TV + Sztárok--Radics Gigi lelki problémákkal küzdhttp://www.life.hu/sztarok/20161017-radics-gigi-kiesett-a-sztarban-sztarbol-lelki-gondokkal-kuzd-a-nagymamaja-beteg.htmlMindenki nagy meglepetésére Radics Gigi távozott a Sztárban sztár csapatából. Az énekesnő vasárnap sem a zsűrit, sem a nézőket nem győzte meg a produkciójával. Gigi azonban nem bánja, hogy kiesett, ugyanis komoly lelki gondokkal kell megküzdenie. TV + SztárokOrigoA színpadon simogatták Miley Cyrus szeméremdombját (18+)http://www.life.hu/sztarok/20161017-miley-cyrus-szemeremdombjat-a-szinpadon-simogatta-egy-rajongoja.htmlMegdöbbentő videó került elő Miley Cyrus egyik koncertjéről: az énekesnő csillogó dresszben vonaglott a színpadon, és élvezettel hagyta, hogy a rajongója a szeméremdombját simogassa, mindenki szeme láttára. TV + Sztárok--Amerikába költöztt a TV2 egykori arcahttp://www.life.hu/sztarok/20161017-amerikaba-koltozott-csaladjaval-vujity-tvrtko-a-tv2-egykori-riportere.htmlHosszú ideje nem láthattuk már Vujity Tvrtkót, ennek pedig megvan az oka: a ripoter nyár óta nincs az országban, Amerikába, Washingtonba költözött - írja a Blikk. TV + Sztárok--Csobot Adél hazajár majd dolgozni Németországbólhttp://www.life.hu/sztarok/20161017-csobot-adel-istenes-bence-parja-hazajar-majd-dolgozni-nemetorszagbol.htmlJövőre Németországba költözik az Istenes család, de Adél nem hagyja el rajongóit, továbbra is vállal itthon fellépéseket.TV + SztárokOrigoRáuntak a nézők a ValóVilág sztárjára: Zseri távozott a villábólhttp://www.life.hu/sztarok/20161016-valovilag-8-vv-zseraldin-tavozott-a-villabol-mici-megverte-a-parbajban.html43 és 57 százalékos volt a párbaj szavazatainak eloszlása, melynek végén Zseri távozott. Micit ugyan kevesebben várták, de ő térhetett vissza a villába.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.