A Szívek szállodája új részei 37 nap múlva kikerülnek

Forrás: Netflix -
Rory Gilmore Szívek szállodája Gilmore Girls Lorelai Gilmore
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már nem kell sokat várnunk, hogy újra belevethessük magukat a Gilmore lányok életébe, ugyanis a sorozat 37 nap múlva felkerül a Netflixre. Évekkel a befejezése után élesztette fel a gyártó az anya-lánya páros életét, rajongók ezrei várják már tűkön ülve, hogy megtudják, hogyan alakult az életük.

Rengeteg rajongónak okoztak örömet akkor, amikor bejelentették: új részeket gyártanak a Szívek szállodájához. Már csak azért kellett izgulni, hogy vajon minden fontos szereplő visszatér-e, de hamar kiderült, hogy senki nem hagyja ki a forgatásokat, mindenki szerepelni fog az "A Year in the Life" címet kapó sorozatban.

Forrás: Netflix

Az eredeti Szívek szállodája nemrég ünnepelte 16. születésnapját, az első részt ugyanis 2000. október 5.-én vetítették, ennek alkalmából a sorozat színészei videóban köszöntötték a rajongókat.

Nem sokkal később pedig még nagyobb örömet okoztak a fanoknak azzal, hogy elárulták, mikor teszik közzé az új részeket. Lehet visszaszámolni, ugyanis már csak 37 napot kell aludni, hogy megtudjuk, hogyan alakult Lorelai és Rory Gilmore sorsa: november 25-én minden kiderül!

Forrás: Netflix
Adam Levine-t azzal vádolják, hogy megverte feleségét és kislányáthttp://www.life.hu/sztarok/20161019-adam-levine-az-a-vad-erte-hogy-megverte-feleseget-es-kislanyat.htmlIsmeretlen bejelentőtől érkezett a vád, miszerint Adam Levine megverte modell feleségét és kislányukat is. A rendőrség nyomozást indított az ügyben. TV + Sztárok--Sarka Kata tinédzserkori fotót posztolt: így nézett ki 17 évesenhttp://www.life.hu/sztarok/20161019-sarka-kata-megmutatta-hogy-nezett-ki-17-evesen.htmlSarka Katával mostanában rengetegszer találkozhatunk, nemcsak az újságok címlapján, de tévéműsorokban is. A műsorvezető arca mindenki számára ismerős, de ezúttal egy olyan fotót osztott meg, amit eddig soha nem láthattunk: 17 éves énjét mutatta be rajongóinak. TV + SztárokOrigoVV Zseraldin nem várta meg Tivyt, bepasizotthttp://www.life.hu/sztarok/20161019-vv-zseraldin-alig-jott-ki-a-villabol-maris-bepasizott.htmlVV Zseri vasárnap kiesett a ValóVilágból, és úgy tűnik nagyon hamar sikerült elfelejtenie a villabéli partnerét. Facebook-sátusza szerint ugyanis kapcsolatban él! TV + Sztárok--Jim Carrey visszautasítja a Cathriona White öngyilkosságával kapcsolatos vádakathttp://www.life.hu/sztarok/20161019-jim-carrey-megszolalt-cathriona-white-ongyilkossagaval-kapcsolatban.htmlJim Carrey élete egykori barátnőjének öngyilkossága óta teljesen felfordult. Cathriona White édesanyja és férje is pereli a színészt, többféle váddal is: egyrészt azzal gyanúsítják, hogy nemi betegségeket adott át a nőnek, másrészt azzal, hogy ő szerezte be azokat a gyógyszereket, amikkel öngyilkosságot követett el Cathriona. Ezúttal Jim Carrey mondta el a történteket az ő oldaláról. TV + SztárokOrigoÍgy fest a válási balhé után Angelina Jolie – először kapták lencsevégrehttp://www.life.hu/sztarok/20161019-igy-fest-a-valasi-balhe-utan-angelina-jolie-eloszor-kaptak-lencsevegre.htmlAzóta nem látták Angelina Jolie-t, amióta beadta a válási papírokat. A színésznőt és a gyerekeit a napokban a történtek után először kapták lencsevégre – nézd meg, hogy fest a világsztár! TV + Sztárok--Marsi Anikó magánéleti titkairól vallott http://www.life.hu/sztarok/20161019-marsi-aniko-titkairol-meselt-joshi-bharatnak.htmlMarsi Anikó 7 évnyi kihagyás után tért vissza nemrég újra a képernyőre, így egészen sokáig sem róla sem a magánéletéről nem tudhattunk semmit. A műsorvezető azonban nem titkolózik, Joshi Bharatnak őszintén vallott eddig soha nem hallott titkairól, apukája elvesztéséről és a gyereknevelésről. TV + SztárokFotó: Mudra László - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.