Így fest a válási balhé után Angelina Jolie – először kapták lencsevégre

Forrás: AFP/2014 Getty Images/Jason Merritt -
válás sztárok Angelina Jolie
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Azóta nem látták Angelina Jolie-t, amióta beadta a válási papírokat. A színésznőt és a gyerekeit a napokban a történtek után először kapták lencsevégre – nézd meg, hogy fest a világsztár! 

Szeptember közepén kezdődött a Brangelina páros válási balhéja, a legfrissebb hírek szerint pedig Angelina Jolie egészen belefogyott a történtekbe.

Sőt, olyan hírek is szárnyra kaptak, miszerint a színésznő drogokkal próbálja átvészelni ezt a cseppet sem könnyű időszakot.

Forrás: AFP/2014 Getty Images/Jason Merritt

A kiújult szenvedélybetegségéről semmi biztosat nem tudni még, az azonban nyilvánvaló, hogy nincs a legjobb formában a világsztár, akit gyermekeivel a napokban fotóztak le. A képeket itt nézheted meg.

Angelinát a hétvégén a hat gyermekével kapták lencsevégre egy Los Angeles-i ingatlannál, amit megnézett a színésznő. Vele volt testvére, James Heaven is, aki lelki támogatást nyújt neki a nehéz időkben. A színésznő és a gyerekek állítólag a tengerparton játszottak egy ideig, majd egy órán keresztül nézelődtek a házban. Angelinával rengeteg testőr és biztonsági ember is volt, de a gyerekek állítólag vidámak voltak, sokat játszottak és viccelődtek a házban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.