Marsi Anikó magánéleti titkairól vallott

Fotó: Mudra László - Origo -
gyerekek magánélet Joshi Bharat szakma Marsi Anikó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Marsi Anikó 7 évnyi kihagyás után tért vissza nemrég újra a képernyőre, így egészen sokáig sem róla sem a magánéletéről nem tudhattunk semmit. A műsorvezető azonban nem titkolózik, Joshi Bharatnak őszintén vallott eddig soha nem hallott titkairól, apukája elvesztéséről és a gyereknevelésről.

Éveken át minden este vendége volt Marsi Anikó a magyar családok nappalijának, nemrég pedig ismét visszatért a képernyőre Gönczi Gábor oldalán. A Tények műsorvezetőjeként egy új műfajban próbálhatja ki magát, amiről sokszor elismerte, hogy igazi kihívás a számára. A műsorvezető szakmai múltját jól ismerjük, arról azonban keveset tudunk, milyen volt az ő élete a tévén kívül. Joshi Bharatnak elmesélte Anikó magánéleti titkait: apukája halálát és az anyává válást.

Fotó: Mudra László - Origo

"18 éves korom óta arra vágytam, hogy gyerekeim legyenek" - ismerte be a műsorvezető, aki azt is elárulta, hogy mindig lányos anyának képzelte magát.

"Azt hittem, hogy én lányos anyuka leszek,

de valószínűleg azért, mert mi hárman voltunk lányok a családban. Sajnos az apukám meghalt, amikor én 6 éves voltam. Aztán az anyukámnak egyedül kellett felnevelnie bennünket" - ismerte be Anikó, aki apukája elvesztéséről is beszélt. "Nagyon szerencsétlenül hangzik azt mondani, hogy

apukám halálából kevesebb sérüléssel jöttem ki, mint a nővérem,

aki 10 és fél éves volt akkor, amikor elvesztettük aput. Ő sokkal több mindenre emlékszik az apukánkból, mint én" - ismerte be a műsorvezető. Anikó azt is elmesélte, hogyan került erre a pályára. Beismerte, még 18 évesen sem tudta, mi akar lenni, ezért jelentkezett a többi között a Színház- és Filmművészeti Egyetemre is. Legnagyobb meglepetésére felvételt nyert, de nem ment könnyen a tanulás. Nem egyszer fakadt sírva, amikor visszanézte magát az órai gyakorlat után.

"Nem egyszer sírva rohantam Szolnokra az anyukámhoz,

és mondtam neki, hogy te figyelj, miért nem mondtad, hogy ez ilyen borzasztó?" - mondta Anikó, aki egy képet is mutatott magáról, aminek az egyik oldalán még a pályája legelején, másik oldalán pedig már anyaként szerepel.

Forrás: FEM3
5 sztár, aki sokkoló múlttal rendelkezik: gyilkosság és erőszak http://www.life.hu/sztarok/20161017-tragikus-sorsu-sztarok-sokkolo-mult-charlize-theron-es-oprah-winfrey-gyilkossag.htmlBár irigylik tőlük a pénzt és a csillogást, a múltjukban lévő sötét foltokkal sokan nincsenek tisztában. Van, akit gyermekként értek borzalmas dolgok, másokat pedig már felnőttként sújtott egy-egy tragédia. Egyesek nyíltan vállalják a velük történt szörnyűséget, hiszen elmondásuk szerint ez segít nekik a továbblépésben. Mások viszont a művészetükbe „bújva”, magányosan próbálják feldolgozni a történteket. Összeállításunkból megtudhatod, kik azok, akiknek nem telt örömmel a gyermekkor. TV + SztárokOrigoZámbó Krisztián elherdálta apja örökségét - 80 millió forintot tapsolt el Jimmy fiahttp://www.life.hu/sztarok/20161019-zambo-krisztian-elherdalta-80-millios-orokseget-alberletben-el.htmlZámbó Krisztián 2013-ban a Frizbiben mesélt arról, hogy édesapja tetemes örökségéből már egy forint sincs- elvették autóját, jelzálog van a házán. TV + Sztárok--Müller Attila és párja, Larion Zoé nem szeretnének gyerekethttp://www.life.hu/sztarok/20161019-muller-attila-egyelore-nem-tervez-gyereket.htmlMüller Attila és felesége, Larion Zoé a Life.hu riporterének adott interjúban elmondták, egyelőre nem szeretnének gyereket. Szerintük olyan életet élnek, amibe nem fér bele egy kisbaba. TV + SztárokOrigoOrális szex a villában: Mici rárabolt Krisztián harcsájára (18+)http://www.life.hu/sztarok/20161019-valovilag-mici-es-krisztian-oralis-szexe-a-villaban.htmlVV Krisztián már adásokkal korábban megpróbálta rávenni Micit, hogy ne csak kézzel, hanem szájjal is kényeztesse férfiasságát, de a lány mindaddig, amíg nem tért vissza a párbajról visszafogta magát. Még a felénél sem jár a műsor, de soha ennyi pár nem pettingelt a villában, mint az idei szériában. TV + SztárokOrigoGáspár Győző neje, Bea bombajól fest bikinibenhttp://www.life.hu/sztarok/20161018-gaspar-gyozo-neje-bea-asszony-bombajol-fest-bikiniben.htmlGáspár Győző nagyon büszke feleségére - a celeb nemrég egy igen szexi képet osztott meg Beáról. A fotón az asszony fürdőruhában állt modellt, és meg kell hagyni, igen jól állt neki a bikini. TV + SztárokOrigoKristen Stewart és barátnője St. Vincent csókolóztak vacsora közbenhttp://www.life.hu/sztarok/20161018-kristen-stewart-es-baratnoje-st-vincent-csokoloztak.htmlRomantikus vacsorán kapták lencsevégre az Alkonyat-filmek sztárját a barátnőjével. Kristen Stewartról egy jó ideje pletykálják, hogy egy amerikai énekesnővel randizik, ez most bizonyosságot nyert! TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.