Horgas Eszter 15 év után szakított újságíró kedvesével

Fotó: Marton Szilvia - Origo -
Horgas Eszter szakítás kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A fuvolaművésznő nem fél nemet mondani, ha egy kapcsolat kifullad. Előző házassága - amelyben állítása szerint sokszor bántalmazta őt a férje - megtanította erre. Hiába talált rá azonban a boldogság újságíró kedvese mellett, 15 év után nemrég különváltak útjaik, pedig már az esküvőt is fontolgatták.

Horgas Eszter gyönyörű, és nem utolsó sorban nagyon tehetséges nő, a férfiakkal azonban nincsen szerencséje. Házasságában saját bevallása szerint megtapasztalta a családon belüli erőszakot, a többi között ezért is ért véget kapcsolata Somogyi Istvánnal, akitől két gyermeke van a művésznőnek. Horgas Eszternek azonban sikerült megtalálnia a boldogságot egy újságíró oldalán, akivel egy interjú során ismerkedtek össze, és szerettek nagyon gyorsan egymásba.

Fotó: Marton Szilvia - Origo

A 15 évig tartó kapcsolatnak azonban vége szakadt. Állítólag Horgas Eszter kiadta kedvese útját, besokallt, mert azt érezte, a férfi visszahúzza őt.

Négy hónappal ezelőtt azonban Eszternél betelt a pohár, és véget ért a kapcsolatuk

- írja a Bors. A párhoz közel álló forrás nyilatkozott is a lapnak a művésznőről és arról, mi lehet a különválásuk oka. "Eszter erős nő, aki tudja, hogy mit akar.

Talán ez lehet az egyik oka annak, hogy bár az erős férfiakhoz vonzódik, de egy idő után, valahogy felülkerekedik rajtuk.

A kitartásával, az elszántságával, a munkában kompromisszumot nem ismerésével, és azzal, hogy soha, de tényleg soha nem keveri össze a magánéletét a munkával. Ő nem az a mezítláb a konyhában tüsténkedő fajta, Eszter egy igazi díva, aki a gyengeséget rosszul kezeli" - mondta az ismerős. A művésznő 4 hónappal ezelőtt szakított kedvesével, akkor már súlyos ellentétek húzódtak közöttük.

A szakítás tényét mindkét fél megerősítette,

azonban nyilatkozni a történtekről egyikük sem akart. Állítólag Eszter egykori párja már törölte is a művésznőt Facebook-ismerősei közül, hogy ne szembesüljön a nélküle megélt boldogságával.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.