Keresztes Ildikó megtanult férfiként élni- törékeny testben erős nő lakik

Fotó: Szabó Gábor/Origo -
Keresztes Ildikó magánélet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Keresztes Ildikó az ország legszexibb hangú rockénekesnője. Törékeny testalkata és bájos mosolya mögött azonban egy igazi kemény férfi ereje lakozik.

Az elmúlt években sokszor hallhattunk Keresztes Ildikó magánéletéről. Szomorú és embertpróbáló válása a hírek szerint teljesen padlóra küldte akkoriban a szexi énekesnőt. Exférjével, Kicska Lászlóval 25 hosszú év után váltak el útjaik, néhány évvel ezelőtt. A férfi állítólag egy 23 évvel fiatalabb nőért hagyta el Ildikót, ám a hírek szerint ez a kapcsolat is véget ért egy ideje. Ez az időszak nagyon megváltoztatta Keresztes életét:

ma már nem rágódik a múlton, igyekszik mindig a jelennek és a jelenben élni.

És bár hallottunk pletykákat a magánéletéről, egyelőre úgy tudjuk, nincs férfi a szexi díva oldalán.

"Az elmúlt években rengeteget változtattam a gondolkodásmódomon, és meg kellett tanulnom szinte férfiként élni. Az erősebbik nem tagjai sokkal könnyebben megélik a jelent, míg a nők hajlamosak a múlton és a jövőn merengeni, de be kellett látnom, hogy amit nem tudsz visszacsinálni, azokon felesleges rágódni.. Úristen hányszor kívántam, hogy bárcsak pasinak születtem volna!"- olvasható a hot! Magazinban.

Keresztes Ildikó: "Ha benned nincs harmónia, akkor semmi nem lesz rendben” Fotó: Szabó Gábor/Origo

Huszas éveikben járó hölgyek is megirigyelhetnék az 52 éves énekesnő külsejét, aki egyrészt a genetikának, másrészt pedig tornász múltjának köszönheti csodás alakját, ám ma már gondot fordít a rendszeres testedzésre is. Sokan kritizálták kinézete miatt, több hír szólt arról, hogy teljesen átszabatta az orrát és egyes arcrészeit. Azt azonban csak kevesen tudják, hogy az orrplasztikáját nem hiúságból, hanem egy kutyaharapás miatt kellett megcsináltatnia:

"Én voltam a hibás: minek zavartam a köreit? Füli váratlanul elkapta az orromat, alig tudtam visszaszerezni a szájából. Ömlött belőle a vér. Kétségbeesetten az urológusomat hívtam fel telefonon, aki rögtön a baleseti sebészetre irányított azzal, hogy majd másnap risztja a plasztikai sebész barátját"- írta éreltrajzi könyvében.

VV Gina könnyek között fedte fel családi tragédiájáthttp://www.life.hu/sztarok/20161019-vv-gina-szornyu-tragediajarol-meselt.htmlVV Lóri váratlan távozása után VV Gina vette át a helyét a játékban. Egy összeszokott csapatba érkezett a fiatal lány, és egyelőre még nem találja a helyét a többiek között. Tivynek elmesélte, miért nem tud nyitni a többiek felé. Szörnyű tragédiáról vallott a lány. TV + SztárokOrigoZámbó Krisztián elherdálta apja örökségét - 80 millió forintot tapsolt el Jimmy fiahttp://www.life.hu/sztarok/20161019-zambo-krisztian-elherdalta-80-millios-orokseget-alberletben-el.htmlZámbó Krisztián 2013-ban a Frizbiben mesélt arról, hogy édesapja tetemes örökségéből már egy forint sincs- elvették autóját, jelzálog van a házán. TV + Sztárok--Elképesztő szextitkokat osztottak meg egymással a villafiúk – Arcpirító részletekhttp://www.life.hu/sztarok/20161014-elkepeszto-szextitkaikrol-meseltek-egymasnak-a-valo-vilag-ferfi-tagjai-arcpirito-reszletek.htmlA Való Világ powered by Big brother játékosairól azt hittük, már nem tudnak újat mutatni, tévedtünk. Krisztián, Soma és Ati elképesztő szexuális igényeiket osztották meg egymással, kendőzetlenül... TV + SztárokOrigoMicsoda szerelem: Meghitt fotót posztolt Lolahttp://www.life.hu/sztarok/20161015-lola-parjaval-kozos-fotot-osztott-meg.htmlBár Lola és szerelme, Bence túl vannak már egy viharos szakításon, újra egymásra találtak és csak úgy lángol köztük a szerelem. A fiatal énekesnő nagyon meghitt fotót posztolt közösségi oldalán. TV + Sztárok--Bochkor Gábor megható dolgot tett- egyik hallgatóján esett meg a rádiós szívehttp://www.life.hu/sztarok/20161005-bochkor-gabor-meghato-dolgot-tett-megesett-a-szive-egy-porul-jart-hallgaton.htmlBochkor Gáborról közdutott, hogy sosem rejti véka alá véleményét, még akkor sem, ha azzal esetleg másokat megbánt vagy mesért. Ilyen volt, amikor a nők súlyával élcelődött, vagy éppen kollégájának szólt be. Ezúttal viszont egy másik oldalát mutatta meg: megható dolgott tett egyik hallgatójáért. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.