Lewis Hamilton: "Michael Schumacher többször is bepisilt"

Forrás: AFP/Liu Jin -
Forma-1 Michael Schumacher Lewis Hamilton Ellen DeGeneres
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár a 31 éves világbajnok nem bántó szándékkal beszélt a német pilótáról, a rajongók így is kiakadtak. 

A hétvégi, austini futam kapcsán az egyik legnépszerűbb amerikai talkshow-ban, Ellen DeGeneresnél vendégeskedett a világhírű versenyző, Lewis Hamilton. A beszélgetés alatt persze szóba került a Forma-1 is, mely nagyon érdekelte a műsorvezetőt. Ellen arra volt kíváncsi, hogy mi történik akkor, ha valakire a kétórás futam alatt rájön a pisilés. Hamilton furcsa választ adott.

Forrás: AFP/Liu Jin

"Vannak olyan versenyzők, akik tudnak az autóba pisilni. A szerelőim mesélték, hogy a korábbi Mercedes-pilóta, a legendás Michael Schumacher többször is bepisilt a versenyek alatt" - mondta a fiatal versenyző. A rajongók kissé kiakadtak a nyilatkozat után, és kommentekben fejezték ki a nemtetszésüket. Szerintük Hamilton tiszteletlen volt egy olyan emberrel, akiről a mai napig nem tudni, milyen állapotban van. Az egykori Forma-1-es pilóta még 2013-ban szenvedett súlyos síbalesetet, azóta pedig alig érkeznek hírek az állapotáról.

VV Vivi szendvicsbe került: két villalakó is magáévá tette http://www.life.hu/sztarok/20161021-vv-vivi-nem-szemermeskedik-a-valo-vilag-szoke-lakoja-nem-szegyenlos.htmlAz ostorlábú Tivy épp a műanyag palackokon "tette magáévá" a lányt, amikor Krisztián váratlanul beállt harmadiknak. TV + Sztárok--Aurelio édesapja halála után vált felnőttéhttp://www.life.hu/sztarok/20161020-vv-aurelio-edesapja-halala-utan-lett-felnott.htmlSzörnyű időszakon van túl VV Aurelio, hiszen egy évvel ezelőtt elvesztette azt az embert, aki a legfontosabb volt az életében, mégpedig az édesapját. Nagyon nehezen viselte a fájdalmat az egykori villalakó, még barátnőjét is elmarta magától, ám most úgy érzi, a veszteséggel vált igazán felnőtté. TV + SztárokOrigoBereczki Zoltán nem akar örökre szingli maradnihttp://www.life.hu/sztarok/20161020-bereczki-zoltan-szeretne-majd-part-talalni-nem-akar-orokre-egyedul-maradni.htmlBereczki Zoltán Szinetár Dórával való válása óta nyilvánosan nem randizik senkivel. Állítása szerint mindennapjait a munkája és kislánya töltik ki. Bár nem tervezi, hogy örökre szingli marad, mégis ugyanannyira élvezi az egyedüllélet mint a párkapcsolatot. TV + Sztárok--Gesztesi Károly elárulta milyen számára az ideális nőhttp://www.life.hu/sztarok/20161020-gesztesi-karoly-szamara-ilyen-az-idealis-no.htmlTöbb kapcsolaton és élete egy részén túl Gesztesi Károly saját bevallása szerint már majdnem mindent tud a nőkről. Egy viszont biztos, a kamut messziről kiszagolja. Így aki csak kihasználná, annak nincs esélye nála, ugyanis ő kiváló emberismerő. TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.huGyűlölködő üzenetek miatt hagyta ott a Facebookot Faye Marsayhttp://www.life.hu/sztarok/20161019-faye-marsay-otthagyta-a-facebookot-a-sztar-nem-tudta-elviselni-a-durva-kommenteket.htmlBár a sztár nem idegenkedik a rajongóktól, a közösségi oldalakon való csevegést inkább kizárja az életéből. TV + Sztárok--A Szívek szállodája új részei 37 nap múlva kikerülnekhttp://www.life.hu/sztarok/20161019-az-uj-szivek-szallodaja-37-nap-mulva-felkerul-a-netfixre.htmlMár nem kell sokat várnunk, hogy újra belevethessük magukat a Gilmore lányok életébe, ugyanis a sorozat 37 nap múlva felkerül a Netflixre. Évekkel a befejezése után élesztette fel a gyártó az anya-lánya páros életét, rajongók ezrei várják már tűkön ülve, hogy megtudják, hogyan alakult az életük. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.