Dráma az X-Faktor stúdiójában! Gáspár Laci távozott a mentorok közül

Forrás: Rtl Klub -
X-Faktor kiborulás Gáspár Laci veszekedés énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár Lacinak nehéz döntés volt, a tábor végén mégis Esztert küldte haza. A lány zokogva állt fel a székből, nem akarta elhinni, hogy újra kiesik.

Eszter évekkel ezelőtt vágott neki a műsornak, még amikor Little G Weevil is a mentorok között volt. Most visszatért, hogy újra megmutassa magát. A lány a táborban meggyőzően énekelt, ezért kapott is egy széket a mentorától. Végül azonban mégis fel kellett állnia, ettől azonnal kiborult. Laci sem bírta sokáig a stresszt, így végül elhagyta a termet.

Forrás: Rtl Klub

Eszter a színpadon sírt, míg Tóth Gabi társa után ment. Lacit kinn Eszter szülei várták, akik elmondták, mennyire is akarja lányuk ezt a műsort. Az énekes rövid tanakodás után meggondolta magát, és Eszter helyett az X-Faktor legidősebb versenyzőjét, Gyöngyit küldte haza.

Havas Henrik házasságáról mesélt - 44 éve él feleségévelhttp://www.life.hu/sztarok/20161021-havas-henrik-maganeleterol-meselt-felesegerol-is-elarult-nehany-titkot.htmlHavas Henrik mostanában szinte minden nap szerepel valamelyik bulvársajtó hasábjain. Hol Hajdúnak szól be, hol egyéb kijelentéseivel haragítja magára az embereket. Ezúttal viszont Joshi Bharat műsorában kendőzetlen őszinteséggel mesélt magánéletéről és feleségéről, Havasnéról. TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.huAurelio édesapja halála után vált felnőttéhttp://www.life.hu/sztarok/20161020-vv-aurelio-edesapja-halala-utan-lett-felnott.htmlSzörnyű időszakon van túl VV Aurelio, hiszen egy évvel ezelőtt elvesztette azt az embert, aki a legfontosabb volt az életében, mégpedig az édesapját. Nagyon nehezen viselte a fájdalmat az egykori villalakó, még barátnőjét is elmarta magától, ám most úgy érzi, a veszteséggel vált igazán felnőtté. TV + SztárokOrigoHoppá! Le kellett vágni Emilio férfiasságát? http://www.life.hu/sztarok/20161020-emilio-az-enekes-furcsa-kijelentest-tett-az-edes-elet-sztarja-megszabadult-a-szorszalaktol.htmlAz eset az Édes élet kamerái előtt, méghozzá Tina jelenlétében. A sztár először nem akarta, hogy eltávolítsák a hátáról a szőrt. TV + Sztárok--Tom Hanks magát hibáztatja fia függőségéérthttp://www.life.hu/sztarok/20161020-tom-hanks-szerint-o-a-hibas-azert-hogy-a-fia-fuggo-lett.htmlTom Hanks fia régóta küzd súlyos függőséggel, a világsztár pedig önmagát hibáztatja azért, hogy gyermeke egyre lejjebb csúszik. Egykor ő sem vetette meg a kábítószereket, és a forgatások miatt nagyon keveset van otthon. TV + Sztárok--Müller Attila és Larion Zoé óriási csótányokat tartanak otthonhttp://www.life.hu/sztarok/20161020-muller-attila-es-larion-zoe-csotanyokat-tartanak.htmlNemrég mondta ki egymásnak a boldogító igent Larion Zoé és Müller Attila, ezen alkalomból pedig igen különleges ajándékot kaptak az egyik barátjuktól: néhány óriáscsótánnyal lepte meg ismerőse a fiatal párt. TV + Sztárok--Keresztes Ildikó megtanult férfiként élni- törékeny testben erős nő lakikhttp://www.life.hu/sztarok/20161020-keresztes-ildiko-eros-nokent-el-sokszor-kivanta-barcsak-ferfi-lehetne.htmlKeresztes Ildikó az ország legszexibb hangú rockénekesnője. Törékeny testalkata és bájos mosolya mögött azonban egy igazi kemény férfi ereje lakozik. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.