Havas Henrik házasságáról mesélt - 44 éve él feleségével

Fotó: Zsigmond László/Life.hu -
Havas Henrik magánélet Joshi Bharat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Havas Henrik mostanában szinte minden nap szerepel valamelyik bulvársajtó hasábjain. Hol Hajdúnak szól be, hol egyéb kijelentéseivel haragítja magára az embereket. Ezúttal viszont Joshi Bharat műsorában kendőzetlen őszinteséggel mesélt magánéletéről és feleségéről, Havasnéról.

Havas Henrik hamarosan összecsap Hajdú Péterrel a Frizbi című műsorban, akivel az elmúlt hetekben eléggé egymásnak feszültek. A Tanár úr szerint a showman csapnivaló riporter és a nőkhöz sem ért, Hajdú szerint pedig Havas mindössze féltékeny új műsorára, ami szerinte nagyon jól indult, egyébként pedig eléggé megbukott az ATV-n való debütálásakor.

Havas Henrik Fotó: Zsigmond László/Life.hu

Havas az elmúlt hetekben csatározásai miatt került középpontba, most viszont rendhagyó módon magánletéről mesélt Joshi Bharat új műsorában.

Elmondta, hogy

az ő életében már gyerekkora óta nőuralom volt,

feleségét is a nagymamája találta neki, aki kerek perec kijelentette, hogy őt kell elvennie feleségül. Majd megszületetet a lánya, aki csak azért kísérte el apját különféle rendezvényekre, hogy ott azt figyelhesse, kivel mikor beszélget és táncol Havas. Az unokája, Zsófi pedig teljesen az ujjai köré csavart a híres nagypapáját, körülötte forognak a tévés mindennapjai.

Elmondta, hogy 44 éve él boldog házasságban feleségével, akit Havasnénak hív, és bár voltak köztük is hullámvölgyek, mégis kitartanak egymás mellett.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.