Határozottan vélekedik Hajdúék válásáról a Jóban Rosszban színésznője

házasság válás Madár Veronika Hajdú Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Másodszor is férjhez ment, illetve megújította hzáassági esküjét a Jóban rosszban színésznője, Madár Veronika. Sok párról gondoltuk már, hogy örökké fog tartani a szerelmük, például Hajdú péterékről is, de nem így lett. A Life.hu riportere arra volt kíváncsi, hogy vélekedik erről a színésznő.

Meghitt szertartáson újította meg házassági esküjét Madár Veronika és férje. A jeles napon a Life.hu riportere is ott volt: a sírig tartó szerelemről és a válásról is faggata a színésznőt. Hajdúék ügyéről is határozott véleménye volt Veronikának.

Kulcsár Edina párja majdnem elájult a szerelme leheletétőlhttp://www.life.hu/sztarok/20161021-kulcsar-edina-parja-elajult-szerelme-leheletetol.htmlIstenes Bence nehéz gyerekkoráról beszélthttp://www.life.hu/sztarok/20161021-istenes-bencenek-nehez-gyerekkora-volt-mindenfele-munkat-elvallalt.htmlEva Longoria borral vígasztalódotthttp://www.life.hu/sztarok/20161021-eva-longoria-borral-es-sorozatokkal-veszeli-at-a-maganyos-esteket.htmlLewis Hamilton: "Michael Schumacher többször is bepisilt"http://www.life.hu/sztarok/20161021-furcsa-kijelentest-tett-lewis-hamilton-michael-schumacher-bepisilt.htmlAnger Zsoltra is rátalált a szerelemhttp://www.life.hu/sztarok/20161021-dobo-kata-exe-anger-zsolt-is-parra-talalt-mettler-emese-szinesznobe-szerelmes.htmlHoppá! Evelin és Soma most a fürdőben estek egymásnakhttp://www.life.hu/sztarok/20161021-evelin-es-soma-ujbol-forro-pillanatok-a-villaban-video-a-ket-fiatalrol.html



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.