A Mónika-show-ban szerepelt 14 évesen VV Zsolt

VV Zsolt ValóVilág 8 nevelőintézet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem először szerepel a tévé képernyőjén VV Zsolt. Sok évvel ezelőtt a Mónika show-ba hívta el édesapját, hogy elmondja neki, amit amúgy nem mert. 

14 éves volt Zsolt, amikor a Mónika show-ban szerepelt édesapjával - hívta fel a Blikk figyelmét erre egyik olvasója. A fiú elmondta, hogy miután szülei elváltak, ő az édesanyjával maradt, de később annak egészségi állapota miatt nevelőotthonba került, ám édesapja magához akarta venni.

Zsolt kamerák előtt árulta el édesapjának, hogy rendszeresen dohányzik, sőt a drogot is kipróbálta már. Hogy mit reagált a papa, a videóból kiderül.

Istenes Bence a hét legnagyobb trollja - Hatalmas égés az X-Faktorbanhttp://www.life.hu/sztarok/20161022-istenes-bence-az-x-faktor-musorvezetoje-puskas-petikent-trollkodott.htmlIlyen nincs, és mégis van! Egy, a lányáért aggódó édesanya Puskás Petinek nézte az aulában álldogáló műsorvezetőt, hosszú percekig beszélgetett is vele, az pedig egy csöppet sem zavarta, hogy egyszem gyermeke éppen a mentorok (akik között ül Puskás is) előtt - egy ajtóval odébb - énekel. Sőt, még be is azonosította Petit... "Ő a farkasos gyerek, ő meg egyértelműen te vagy". Ööööö. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoGáspár Laci felmond az X-Faktorban? - Túl nagy a nyomáshttp://www.life.hu/sztarok/20161022-az-rtl-klub-x-faktorban-gaspar-laci-konfliktisba-keveredik.htmlNemcsak a versenyzők, hanem a mentorok és még a hozzátartozók idegei is pattanásig feszülnek a hétvégén, az X-Faktor táborában. Gáspár Lacin különösen nagy lesz a nyomás, hiszen nemcsak mentortársaival keveredik konfliktusba, hanem még az egyik versenyző szülei is rárontanak. Gáspár Lacinál egy ponton be is telik a pohár, közli, hogy ő most azonnal feláll az X-Faktor mentorszékéből. TV + Sztárok--VALÓVILÁG: Krisztián bevallotta: szexfüggő volt - "Egy éve csak sz.patok" (18+)http://www.life.hu/sztarok/20161022-vv-krisztian-bevallotta-szexfuggo-volt.htmlVV Micinek vallotta be "titkát" Krisztián, akit korábban orálisan kielégített a lány. TV + SztárokOrigoEljegyzés után szakítás: nem a szőke Bettyvel folytatja Alekoszhttp://www.life.hu/sztarok/20161022-alekosz-szakitott-bettyvel-alexandra-diamonddal-koltozik-ossze.htmlA minap arról írtunk: Nagy Alekosz révbe ért! Az egykori valóságshow-győztes végre oltár elé áll szerelmével, Bettinával. Nos, azóta mintha kicsit másképp alakulnának a dolgok... TV + Sztárok--Ledobta a textilt Gergely Róbert gyönyörű, fiatal párjahttp://www.life.hu/sztarok/20161022-gergely-robert-fiatal-parja-nemedi-varga-timea-szineszno-levetkozott-pasik-a-pacban-cimu-vigjatekban.htmlNémedi-Varga Tímea színésznő, a férje, Gergely Róbert által rendezett, Pasik a pácban című vígjátékban vált meg ruháitól. TV + SztárokOrigoRubint Réka: "Mennyi könny, átvirrasztott éjszaka van mögöttünk" http://www.life.hu/sztarok/20161008-rubint-reka-es-schobert-norbi-lanyanak-laranak-a-lova-herceg-meggyogyult.htmlFacebookján adta hírül Rubint Réka, mennyire boldogok. Kislányuk, a nemrég születésnapos Laralova, Herceg meggyógyult. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.