Két ember távozott a Star Academyből: Bene Barbara és Fazekas Eszter

Forrás: TV2 -
Bene Barbara Star Academy Fazekas Eszter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ettől a héttől minden szombaton két ember távozik a TV2 tehetségkutatójából, így a tervezettnél hamarabb fog véget érni a verseny. Ezen a héten Bene Barbara és Fazekas Eszter voltak azok, akik sem a nézőket, sem a zsűrit nem győzték meg. Számukra véget ért a verseny.

Az előző adásban jelentette be Ördög Nóra, hogy ezentúl egyszerre két ember fog kiesni a tehetségkutató élő show-jából. Így a vártnál hamarabb véget ér majd a Star Academy. Az utolsó adás a Sztárban sztár fináléja előtti szombaton lesz, akkor derül ki, hogy ki az az egy, akinek valóra válhat az álma.

Forrás: TV2

Ahhoz viszont, hogy valaki győzzön, hétről hétre kell bizonyítania tehetségét és rátermettségét. Meg kell győzni a zsűrit és a nézőket is arról, hogy helyük van a versenyben, és megérdemlik az első helyet. Ezen a héten ez két embernek nem sikerült, mivel a TV2 úgy döntött, hogy ettől fogva minden élő show-ból két ember esik ki.

Ők már biztosan nem lesznek ott a döntőben, nekik már nem kell készülniük a következő megmérettetésre.

Bene Barbara és Fazekas Eszter sajnos sem a zsűrit sem a nézőket nem győzték meg, így nekik kellett elbúcsúzniuk társaiktól, a színpadtól, a zsűritől és az akadémiától.

Igazi hősök! Sztárok, akik már mentettek életet http://www.life.hu/sztarok/20161021-arnold-schwarzenegger-es-mila-kunis-sztarok-akik-eletet-mentettek-igazi-hosok.htmlDögösek, tehetségesek, és mérhetetlenül gazdagok. Bár legtöbbször csak a vörös szőnyeg mellől csodálhatjuk őket, számos világsztár szeret "elvegyülni" a hétköznapokban. Sokan elfelejtik, hogy ők is emberek, akik ha kell, nem restek a segítségünkre sietni. Összeállításunkban öt olyan színészt mutatunk be, akik vészhelyzetben sem estek pánikba, ennek köszönhetően pedig életet mentettek. TV + SztárokAFPDráma az X-Faktor stúdiójában! Gáspár Laci távozott a mentorok közül http://www.life.hu/sztarok/20161021-gaspar-laci-kiborult-az-x-faktor-tabor-alatt-drama-a-studioban-enekes.htmlBár Lacinak nehéz döntés volt, a tábor végén mégis Esztert küldte haza. A lány zokogva állt fel a székből, nem akarta elhinni, hogy újra kiesik. TV + SztárokOrigoVastag Csaba élő adásban vallott szerelmethttp://www.life.hu/sztarok/20161022-vastag-csaba-elo-adasban-vallott-szerelmet-a-star-academy-versenyzojenak.htmlA Star Academy adásában már minden megtörtént. Az élő show varázsa, hogy hibák is becsúsznak, valamint kínos és fülledt pillanatok egyaránt. Most egy őszinte nyilatkozat tanúi lehettünk. Vastag Csaba szerelmet vallott az egyik versenyzőnek. TV + Sztárok--Majkát saját bevallása szerint elvitték az ufókhttp://www.life.hu/sztarok/20161022-star-academy-majka-szerint-ot-elvittek-az-ufok.htmlSzerencséje Majkának, hogy Ördög Nóri a műsorvezető társa, ugyanis a rapper nincs mindig a helyzet magaslatán. Ő inkább a poénkodásban jó, nem pedig a fontos információk megjegyzésében. Ezt azzal magyarázta, hogy lehet őt is elvitték az ufók akárcsak Pataky Attilát. TV + Sztárok--Íme, Hollywood legdurvább sztárjai: erőszak és lelki terror http://www.life.hu/sztarok/20161020-chris-brown-es-naomi-campbell-ok-hollywood-legdurvabb-sztarjai-verekedes-eroszak.htmlHollywood nagyágyúi közül többen is évtizedek óta szerepelnek a magazinok címlapjain. Bár az ember tőlük várná el a legkevésbé, hogy erőszakos bűncselekményben vegyenek részt, sajnos akadnak kivételek. Ezzel a viselkedéssel sokan már régen leszerepeltek a rajongók szemében, sőt akadnak olyanok is, akiket a hatóságok sújtottak egy-egy keményebb büntetéssel. Összeállításunkból megtudhatod, kik a legdurvább hírességek a vörös szőnyegről. TV + Sztárok--Újabb kemény beszólás! Majka és Ördög Nóra már nagyon unják egymásthttp://www.life.hu/sztarok/20161022-star-academy-majka-es-ordog-nora-unjak-egymast.htmlIsmét szombat, és ismét egy Star Academy élő show, amelyben Majka és Ördög Nóra a két műsorvezető. Szokásukhoz híven nem kímélik egymást, beszólásaik legalább olyan biztos elemei a műsornak, mint az éneklés. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.