A kihívás folytatódik: így festett 17 évesen Gubás Gabi

kihívás Facebook Gubás Gabi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Új kihívás terjed a Facebookon, amelyet több híresség is teljesít. Sarka Kata és Rubint Réka után most Gubás Gabi is megmutatta, hogyan festett 17 évesen. 

"Azt kérték, mutassam meg, hogy néztem ki 17 évesen... Hát ilyen volt a lázadó tizenéves Gabi" - írta Facebookjára a színésznő, aki meg kell hagyni kamaszlányként is igazi bombázó volt. A kép nagy sikert aratott Gabi oldalának követői körében is, nem is csoda, nézzzétek!

ValóVilág: Így élvezett el Evelin és Soma a takaró alatt - VIDEÓ (18+)http://www.life.hu/sztarok/20161022-valovilag-igy-elvezett-el-evelin-es-soma-a-takaro-alatt.htmlSoha, ennyi szex nem volt a ValóVilág egyik szériájában sem, mint a mostaniban. Láttuk már pettingelni az azóta kiesett Dinát és Lórit, a legutóbbi párbaj kiesőjét Zseraldint és Tivyt, de volt már orális szex Mici és Krisztián között is és Evelin és Soma sem először elégítették ki egymást. Ez a felvétel például szinte már pornófilmben is elmenne. Most azonban nem csupán szavakkal hergelték és simogatták egymást, hanem ennél több is történt köztük. TV + SztárokOrigoÁllítják: prostituáltakat futtatott az országosan ismert egykori téveshttp://www.life.hu/sztarok/20161022-prostitualtakat-futtatott-az-orszagosan-ismert-egykori-teves.htmlAhogy korábban írtunk is róla, a TV2 egykori sztárja állítólag egy a belvárosban, jómódban élő férfival közösen prostituáltakat futtatott. Nyomozás indult a páros ellen, akik az egyik legnagyobb hazai kerítők lehetnek. TV + SztárokOrigoOrális szex a villában: Mici rárabolt Krisztián harcsájára (18+)http://www.life.hu/sztarok/20161019-valovilag-mici-es-krisztian-oralis-szexe-a-villaban.htmlVV Krisztián már adásokkal korábban megpróbálta rávenni Micit, hogy ne csak kézzel, hanem szájjal is kényeztesse a férfiasságát, de a lány mindaddig, amíg nem tért vissza a párbajról, visszafogta magát. Még a felénél sem jár a műsor, de soha ennyi pár nem pettingelt a villában, mint az idei szériában. TV + SztárokOrigoEgyre zűrösebbnek tűnik Varga Viktor szerelmi életehttp://www.life.hu/sztarok/20161022-varga-viktor-enekes-egyszerre-tobb-vasat-tartott-a-tuzben.htmlNéhány nappal ezelőtt intim fotók jelentek meg Varga Viktorról és egy lányról. Az énekes azt állította, augusztus vége felé randizott Lillával, de nem lett kapcsolat közöttük. A lány szerint Viktor hazudik. TV + Sztárok--Műtött szívvel áll a futóverseny rajtjához Majkahttp://www.life.hu/sztarok/20161008-majka-szivet-mutottek-most-futoversenyen-indul.htmlBár kétszer is műtötték a szívét ritmuszavar miatt, Majka elindul élete első futóversenyén. A műsorvezető fittnek érzi magát a komoly erőpróbához. TV + Sztárok--Hajdú Péter: "Akit kinéztem magamnak, azt megkaptam"http://www.life.hu/sztarok/20161008-hajdu-peter-musorvezeto-korabbi-nougyeirol-meselt.htmlHajdú Péter nem titkolja, azzal, hogy szétmentek Sarka Katával, hullámvölgybe került az élete. Azért, hogy a válás közelébe jutottak, saját magát és feleségét is okolja, azonban most már úgy látja, lehet, hogy el kell engedniük egymást. A házassági válsága apropóján a műsorvezető korábbi kalandjait is felidézte. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.