Állítják: prostituáltakat futtatott az országosan ismert egykori tévés

prosti prostitúció
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy korábban írtunk is róla, a TV2 egykori sztárja állítólag egy a belvárosban, jómódban élő férfival közösen prostituáltakat futtatott. Nyomozás indult a páros ellen, akik az egyik legnagyobb hazai kerítők lehetnek.

A 45 éves, országosan ismert egykori TV2-s hírességet szembesítésre hívta a minap a rendőrség, ahol Éden Szandra is megjelent. A Bors úgy tudja, a szembesítés nem járt sikerrel: a gyanúsított ugyanis azt állította, sosem találkozott a nővel korábban. Szandra a napilapnak a következőket mondta: "Igen, valóban jártam a rendőrségen, és mindent elmondtam, amit tudok róla, és a munkásságáról, hogy segítsem a hatóságok munkáját".

Forrás: Dreamstime

A lap úgy tudja, Mariann azt állította, nem ismeri az egykori éden hotelest, a szexmunka-közvetítés kapcsán pedig mindenfelé azt híreszteli, hogy összekeverik őt a Miss Hungary egyik nyertesével, aki szintén Mariann.

A férfi, R.T. ellen már több alkalommal tettek feljelentést, néhány éve el is ítélték, de csak felfüggesztett börtönbüntetést kapott. A nő állítólag a a TV2 egykori sztárja, és az akkori párjával fogott bele a prostituáltak közvetítésébe.
Azonban a férfi a Bors információi szerint többször megcsalta őt, olyan ismert DJ-vel is, aki éveken át dolgozott prostiként nekik. Állítólag az általuk futtatott lányok között olyanok is szerepeltek, akik valóságshow-ban, szépségversenyen vagy modellként váltak ismertté. A fentebb említett férfi, R.T. és a nő, V. M. ellen a Központi Nyomozó Főügyészségnél tettek feljelentést, ahonnan a Nemzeti Nyomozó Irodához került az ügy. A nyomozást a BRFK Felderítési Főosztálya folytatja.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.