Majkát saját bevallása szerint elvitték az ufók

Fotó: Mudra László - Origo -
TV2 Star Academy Majka ufó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szerencséje Majkának, hogy Ördög Nóri a műsorvezető társa, ugyanis a rapper nincs mindig a helyzet magaslatán. Ő inkább a poénkodásban jó, nem pedig a fontos információk megjegyzésében. Ezt azzal magyarázta, hogy lehet őt is elvitték az ufók akárcsak Pataky Attilát.

Majka inkább a humor vonalát erősíti a Star Academy műsorvezetőjeként, ezért lehet, hogy nem tudta, Pádár Alexandra dalára nem lehet majd végig szavazni, mivel az hosszabb volt a többiekénél. Azért, hogy a műsor igazságos legyen, a Ha én rózsa volnék című szám vége előtt befejeződött a voksolás. A rappernek sajnos nem sikerült ezt az információt átadni a nézőknek, de szerencsére ott volt Ördög Nóri, hogy kisegítse,bár már bevallották, hogy eléggé unják egymást.

Fotó: Mudra László - Origo

A rappernek pedig sikerült előrukkolni a megfelelő magyarázattal: ezért nem tudta megjegyezni ezt a lényeges tudnivalót. "Lehet, hogy azért történ, mert

engem is elvittek az ufók,

akárcsak a következő dal eredeti előadóját" - mondta Majka a produkció után, ezzel pedig egyben fel is konferálta a következő versenyzőt, Kertész Ivánt, aki Pataky Attila Gyere őrült című számát adta elő.

Igazi hősök! Sztárok, akik már mentettek életet http://www.life.hu/sztarok/20161021-arnold-schwarzenegger-es-mila-kunis-sztarok-akik-eletet-mentettek-igazi-hosok.htmlDögösek, tehetségesek, és mérhetetlenül gazdagok. Bár legtöbbször csak a vörös szőnyeg mellől csodálhatjuk őket, számos világsztár szeret "elvegyülni" a hétköznapokban. Sokan elfelejtik, hogy ők is emberek, akik ha kell, nem restek a segítségünkre sietni. Összeállításunkban öt olyan színészt mutatunk be, akik vészhelyzetben sem estek pánikba, ennek köszönhetően pedig életet mentettek. TV + SztárokAFPÍme, Hollywood legdurvább sztárjai: erőszak és lelki terror http://www.life.hu/sztarok/20161020-chris-brown-es-naomi-campbell-ok-hollywood-legdurvabb-sztarjai-verekedes-eroszak.htmlHollywood nagyágyúi közül többen is évtizedek óta szerepelnek a magazinok címlapjain. Bár az ember tőlük várná el a legkevésbé, hogy erőszakos bűncselekményben vegyenek részt, sajnos akadnak kivételek. Ezzel a viselkedéssel sokan már régen leszerepeltek a rajongók szemében, sőt akadnak olyanok is, akiket a hatóságok sújtottak egy-egy keményebb büntetéssel. Összeállításunkból megtudhatod, kik a legdurvább hírességek a vörös szőnyegről. TV + Sztárok--Újabb kemény beszólás! Majka és Ördög Nóra már nagyon unják egymásthttp://www.life.hu/sztarok/20161022-star-academy-majka-es-ordog-nora-unjak-egymast.htmlIsmét szombat, és ismét egy Star Academy élő show, amelyben Majka és Ördög Nóra a két műsorvezető. Szokásukhoz híven nem kímélik egymást, beszólásaik legalább olyan biztos elemei a műsornak, mint az éneklés. TV + SztárokOrigoItt tart most VV Dina és Lóri kapcsolatahttp://www.life.hu/sztarok/20161022-a-valovilag-szereploi-dina-es-lori-magukra-tetovaltattak-a-masik-nevet.htmlMégis több lesz, mint villaszerelem? Dina és Lóri kapcsolata a kiesésük után is folytatódik, és nagy, azaz inkább jelképes lépésre szánták el magukat. TV + SztárokOrigoVisszatér a színpadra Csobot Adél: káprázatosan néz ki az énekesnőhttp://www.life.hu/sztarok/20161022-visszater-a-szinpadra-csobot-adel-babaja-megszuletese-ota-eloszor.htmlAhogy megírtuk, Csobot Adél és Istenes Bence eldöntötték, hogy kiköltöznek Németországba, ám az énekesnő azt is elmondta, nem hagyja el rajongóit, továbbra is vállal itthon fellépéseket.A mai nap pedig különösen boldog számára, babájuk megszületése óta először áll színpadra az énekesnő. TV + SztárokOrigoA Mónika-show-ban szerepelt 14 évesen VV Zsolthttp://www.life.hu/sztarok/20161022-a-monika-showban-szerepelt-14-evesen-vv-zsolt-aki-nevelointezetben-elt.htmlNem először szerepel a tévé képernyőjén VV Zsolt. Sok évvel ezelőtt a Mónika show-ba hívta el édesapját, hogy elmondja neki, amit amúgy nem mert. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.