ValóVilág: Így élvezett el Evelin és Soma a takaró alatt - VIDEÓ (18+)

ValóVilág 8 szex VV Evelin VV Soma
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Soha, ennyi szex nem volt a ValóVilág egyik szériájában sem, mint a mostaniban. Láttuk már pettingelni az azóta kiesett Dinát és Lórit, a legutóbbi párbaj kiesőjét Zseraldint és Tivyt, de volt már orális szex Mici és Krisztián között is és Evelin és Soma sem először elégítették ki egymást. Ez a felvétel például szinte már pornófilmben is elmenne. Most azonban nem csupán szavakkal hergelték és simogatták egymást, hanem ennél több is történt köztük. 

A sorozatos pettingelés után megtörtént az, amire Soma régóta várt: magáévá tette Evelint. Ám amíg az aktus után a lány kiborult, ugyanis megszegte fogadalmát, hogy senkivel nem fog lefeküdni a játék alatt, Soma úgy vélekedik, pozitív irányba tart a kapcsolatuk. Evelin a szex után kamerák előtt mondta mennyire szégyelli magát, de azért az vigasztalja, nem vele történt meg ez először a villában.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.