Visszatér a színpadra Csobot Adél: káprázatosan néz ki az énekesnő

Csobot Adél színház Istenes Bence énekesnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy megírtuk, Csobot Adél és Istenes Bence eldöntötték, hogy kiköltöznek Németországba, ám az énekesnő azt is elmondta, nem hagyja el rajongóit, továbbra is vállal itthon fellépéseket.A mai nap pedig különösen boldog számára, babájuk megszületése óta először áll színpadra az énekesnő. 

A pár korábban elmondta, egyrészt Bence karrierje, másrészt pedig a közös gyermekük Nátán miatt költöznek el, méghozzá jövő tavasszal. De addig is zajlik itthon az élet, Bence több RTL Klubos produkció arca, és végre Adél is visszatér a színpadra, amit a Facebook-oldalán jelentett be, amelyhez képet is posztolt: káprázatosan néz ki.

A Mónika-showban szerepelt 14 évesen VV Zsolthttp://www.life.hu/sztarok/20161022-a-monika-showban-szerepelt-14-evesen-vv-zsolt-aki-nevelointezetben-elt.htmlNem először szerepel a tévé képernyőjén VV Zsolt. Sok évvel ezelőtt a Mónika show-ba hívta el édesapját, hogy elmondja neki, amit amúgy nem mert. TV + SztárokOrigoIstenes Bence a hét legnagyobb trollja - Hatalmas égés az X-Faktorbanhttp://www.life.hu/sztarok/20161022-istenes-bence-az-x-faktor-musorvezetoje-puskas-petikent-trollkodott.htmlIlyen nincs, és mégis van! Egy, a lányáért aggódó édesanya Puskás Petinek nézte az aulában álldogáló műsorvezetőt, hosszú percekig beszélgetett is vele, az pedig egy csöppet sem zavarta, hogy egyszem gyermeke éppen a mentorok (akik között ül Puskás is) előtt - egy ajtóval odébb - énekel. Sőt, még be is azonosította Petit... "Ő a farkasos gyerek, ő meg egyértelműen te vagy". Ööööö. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoGáspár Laci felmond az X-Faktorban? - Túl nagy a nyomáshttp://www.life.hu/sztarok/20161022-az-rtl-klub-x-faktorban-gaspar-laci-konfliktisba-keveredik.htmlNemcsak a versenyzők, hanem a mentorok és még a hozzátartozók idegei is pattanásig feszülnek a hétvégén, az X-Faktor táborában. Gáspár Lacin különösen nagy lesz a nyomás, hiszen nemcsak mentortársaival keveredik konfliktusba, hanem még az egyik versenyző szülei is rárontanak. Gáspár Lacinál egy ponton be is telik a pohár, közli, hogy ő most azonnal feláll az X-Faktor mentorszékéből. TV + Sztárok--Ledobta a textilt Gergely Róbert gyönyörű, fiatal párjahttp://www.life.hu/sztarok/20161022-gergely-robert-fiatal-parja-nemedi-varga-timea-szineszno-levetkozott-pasik-a-pacban-cimu-vigjatekban.htmlNémedi-Varga Tímea színésznő, a férje, Gergely Róbert által rendezett, Pasik a pácban című vígjátékban vált meg ruháitól. TV + SztárokOrigoA kihívás folytatódik: így festett 17 évesen Gubás Gabihttp://www.life.hu/sztarok/20161022-gubas-gabi-szineszno-igy-festett-17-evesen.htmlÚj kihívás terjed a Facebookon, amelyet több híresség is teljesít. Sarka Kata és Rubint Réka után most Gubás Gabi is megmutatta, hogyan festett 17 évesen. TV + Sztárok--Egyre zűrösebbnek tűnik Varga Viktor szerelmi életehttp://www.life.hu/sztarok/20161022-varga-viktor-enekes-egyszerre-tobb-vasat-tartott-a-tuzben.htmlNéhány nappal ezelőtt intim fotók jelentek meg Varga Viktorról és egy lányról. Az énekes azt állította, augusztus vége felé randizott Lillával, de nem lett kapcsolat közöttük. A lány szerint Viktor hazudik. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.