Emily Ratajkowski többet posztol popsijáról, mint Kim Kardashian

Forrás: Instagram/emrata -
popsi sztárok Emily Ratajkowski
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szexibbnél szexibb popsis fotók sorakoznak Emily Ratajkowski Instagram-oldalán. Ha a modellnek az volt a célja, hogy felvegye a popóversenyt Kim Kardashiannal, akkor kimondhatjuk: ő győzött. 

A nem kifejezetten sok filmben látott, és leginkább brutálszexi fenekéről és méretes, formás cicijeiről ismert Emily Ratajkowski egy újabb nagyon dögös képpel mutatta meg, hogy bizony valószínűleg ő Hollywood legszebb hátsóinak egyik birtokosa.

Forrás: Instagram/emrata

Emily pasijával, Jeff Magiddal napfürdőzött a hétvégén a malibui tengerparton, így nem hagyhatta ki, hogy megörökítsék popsiját, egy szál bikiniben. Tény, hogy Emily hátsója irigylésre méltó, de lassan már kicsit unalmas ez a rengeteg félpucér kép. Bár Kim Kardashian is felfüggesztette most a posztolást- vajon Emilyt mi viszi majd rá erre?

Ahhoz kétség sem férhet, hogy Emily megnyerte a genetikai lottóötöst, ám nem árt tudni, hogy bizony edzeni is kell a kerek idomokért. Korábban itt és itt mutattuk meg kedvenc farizom gyakorlatainkat.

Dráma az X-Faktor stúdiójában! Gáspár Laci távozott a mentorok közül http://www.life.hu/sztarok/20161021-gaspar-laci-kiborult-az-x-faktor-tabor-alatt-drama-a-studioban-enekes.htmlBár Lacinak nehéz döntés volt, a tábor végén mégis Esztert küldte haza. A lány zokogva állt fel a székből, nem akarta elhinni, hogy újra kiesik. TV + SztárokOrigoÖsszecsaptak az F-Faktor mentorai: ekkorát még sosem veszekedtekhttp://www.life.hu/sztarok/20161021-x-faktor-osszevesztek-a-mentorok-puskas-petivel-senki-nem-ertett-egyet.htmlBár eddig nagyon jól kijött egymással a négy énekes, a szombat esti adásban mégis elszakadt náluk a cérna. TV + SztárokOrigoItt tart most VV Dina és Lóri kapcsolatahttp://www.life.hu/sztarok/20161022-a-valovilag-szereploi-dina-es-lori-magukra-tetovaltattak-a-masik-nevet.htmlMégis több lesz, mint villaszerelem? Dina és Lóri kapcsolata a kiesésük után is folytatódik, és nagy, azaz inkább jelképes lépésre szánták el magukat. TV + SztárokOrigoStar Academy - Fazekas Eszter: "A zsűri értékelése szubjektív volt"http://www.life.hu/sztarok/20161023-star-academy-kiesoje-fazekas-eszter-nyilatkozott.htmlEzen a héten már ketten is távoztak a Star Academy adásából. Az egyikük Fazekas Eszter volt, aki Váczi Eszter és Bery közös dalát adta elő, de nem győzte meg sem a zsűrit, sem pedig a közönséget. Eszter szerint viszont nem ő a legrosszabb hangú a még versenyben lévő előadók között, ám Vastag Csaba a műsor során többször is hangoztatta, itt sztárt keresnek és nem a legjobb énekest. Ennek tudatában ejtették ki Esztert, aki most a véleményét is elmondta a távozásáról.TV + Sztárok--Íme, Hollywood legdurvább sztárjai: erőszak és lelki terror http://www.life.hu/sztarok/20161020-chris-brown-es-naomi-campbell-ok-hollywood-legdurvabb-sztarjai-verekedes-eroszak.htmlHollywood nagyágyúi közül többen is évtizedek óta szerepelnek a magazinok címlapjain. Bár az ember tőlük várná el a legkevésbé, hogy erőszakos bűncselekményben vegyenek részt, sajnos akadnak kivételek. Ezzel a viselkedéssel sokan már régen leszerepeltek a rajongók szemében, sőt akadnak olyanok is, akiket a hatóságok sújtottak egy-egy keményebb büntetéssel. Összeállításunkból megtudhatod, kik a legdurvább hírességek a vörös szőnyegről. TV + Sztárok--Hoppá! Nem akárki fekszik Mihalik Enikő ágyában!http://www.life.hu/sztarok/20161023-nem-akarki-fekszik-mihalik-eniko-modell-agyaban.htmlValószínűleg elég sok pasi van a Földön, aki szívesen meglesné Mihalik Enikő hálószobáját. Most azonban nem akárki az a szerencsés, aki a modell ágyába is befekhetett...TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.