Drogokról és depresszióról mesélt az egykori gyereksztár, Aaron Carter

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Jerod Harris -
depresszió Aaron Carter drog család Nick Carter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Aaron Carter a 90-es évek végén népszerű tinisztár volt, ám mint legtöbbüknek, neki sem volt fenékig tejfel az élete. Erről mesélt a napokban egy vele készült interjúban Nick Carter, a Backstreet Boys énekesének öccse. 

Aaron a 90-es évek végén, a 2000-es évek elején volt a tinik imádott példaképe, persze a legtöbb tinisztárhoz hasonlóan ő is megszenvedte a hírnevet. Erről mesélt a napokban Oprah: Where Are They Now című műsorában a 28 éves énekes, az "I Want Candy" előadója.

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Jerod Harris

A válás nagyon mély nyomokat hagyott a fiúban, aki innentől kezdett rossz döntéseket hozni, amiket persze mára már régen megbánt. Depressziós lett, mert nem bírta elviselni, hogy a családja szétbomlott. "Nem bírtam nézni, ahogy külön mennek, nem is akartam gondolni erre az egészre. Bulizni kezdtem, és elég soszor bajba keveredtem. Elkezdett kifolyni a pénz a kezemből. Aztán egyszer csak már senkit sem érdekeltem, nem akartak velem semmit sem kezdeni" - mondta a fiú, aki ezután ment el egy rehabilitációs intézménybe.

Aaronnak később, 2012-ben meg kellett küzdenie testvére, Leslie Carter halálával is - húga 25 évesen, tragikus hirtelenséggel hunyt el.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.